nosi Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Μετά απο εξάσκηση σε μεγάλες ταχύτητες στο διπέταλο με επιασε ένας πόνος στο εξωτερικό μέρος του αστραγάλου και λίγο χαμηλότερα τ έψαξα το σημείο αυτο είναι μυς όχι τένοντας αλλά εδώ και 2 μέρες με πονάει όχι πολύ... αλλά δεν μπορώ να παίξω upheel και το swirvel μου είναι λίγο πέσμενο και επόδυνο... απλά απο τι οφείλετε και τι πρέπει να κάνω? απο ότι ξέρω η τεχνική μου είναι σωστή... αυτά... https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 ιατρικη γνωματευση μεσω φορουμ ! οκ η ειδικοτητα μου , λοιπον εγω πιστευω οτι αν και νομιζεις οτι ειχες σωστη τεχνικη κατι δεν θα εκανες σωστα και το κουρασες γι αυτο συνιστω 2 εβδομαδες ξεκουραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Πόσων ετών είσαι ? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Πήγαινε σε ορθοπεδικό. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση