Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σεταρισμα σε Fender Squier Strat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι φιλε μου τα εκανα!!!! Η Κιθαρα αντιμετωπιζει προβλημα με την βεργα την πηγα στον Ζοζεφ αλλα οχι για σεταρισμα...Δεν παιζουν φραγκα αυτη την περιοδο. Μου ειπε οτι τα εχω ρυθμισει ολα σωστα αλλα οτι θελει και αλλο σφυξιμο η βεργα! (δηληδη  οπως παιζεις αριστερα) Η Βεργα σκαλωνει και δεν γυρναει διοτι αυτος που την ειχε πριν τον φιλο μου μαλλον την ειχε πειραξει. Δηλαδη οταν αρχιζει και θελει δυναμη το αλεν για να σφυξει κλωτσαει και δεν μπορω να την σφυξω. (και οχι δεν εχουν προβλημα τα αλεν :P)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δηλαδη οταν αρχιζει και θελει δυναμη το αλεν για να σφυξει κλωτσαει και δεν μπορω να την σφυξω. (και οχι δεν εχουν προβλημα τα αλεν :P)

Αδερφέ μου γκαντεμιά.

Δοκίμασε προσεχτικά πάντα να χαλαρώσεις τις χορδές για να είναι λίγο πιο χαλαρό το μπράτσο και τότε δες άν παίρνει κι'άλλο άμα την βλέπεις πάλι σφιχτή μην την ζορίζεις.

Δοκίμασε αν έχεις να ρίξεις και λίγο αντισκουριακό σπρέι στην βίδα.

Ρίξε μια ματιά στο άλεν σου το εργαλείο εννοώ,μήπως και έχουν στρογγιλέψει οι γωνίες του.

Γιατί και να δουλεύει κανονικά η βίδα πάλι μπορεί το εργαλείο να την κάνει ζημιά στρολλυλεύοντας τις γωνίες της βίδας.

Δεν σου υπόσχομαι σίγουρα ότι θα γίνει αλλά μπορεί λόγο του ότι είναι πιο χαλαρό το μπράτσο και δεν ζορίζει τόσο όπως όταν είσαι κουρδισμένος.

Πάντα με μεγάλη προσοχή βλέπεις ότι είναι σφιχτή μην την ζορίζεις.

Καλή ευκολία! ;)

Flying High Again

Κάτι ακόμα το άλεν να σιγουρευτείς ότι  πάτησε καλά στην τρύπα.

Πολλοί μάστορες τα χτυπάνε ελφρός από πάνω(τα άλεν) για να σιγουρευτούν ότι πάτησαν καλά

Flying High Again

Της Wurth ειναι παραπολύ καλό αλλά είναι ακριβό.

Όταν το πιάσεις να θυμάσαι να φωλιάσει καλά το άλεν στη βίδα.

Πες τι έγινε άμα είναι.

Άν θέλεις για πιο καλή επικοινωνία μπορώ και μέσω skype αν σε βοηθάει πιο πολύ.

Flying High Again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου