Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σεταρισμα σε Fender Squier Strat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Measure at the top of the 17th ftet.

Fenders suggested action are as follows:

Neck radius - 7.25"

Bass side - 5/64"=1.9844 mm

Treble Side - 4/64"

Neck radius - 9.5" - 12"

Bass side - 4/64"=1.59mm

Treble side - 3/64 " = 1.1906mm

Αυτο δεν το ειχα ξαναδεί  :o :o :o

Απο που το ειδες αυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Στο ultimate-guitar.com

Συγκεκριμενα δεν θυμαμαι τι εγραψα ή πως το εψαξα και το βρηκα γιατι το εχω αποθυκευμενο οποτε ξεχασα πως το ψαχνεις στο διαδυκτιο.

Δεινει αποστασεις και για Gibson και γενικος πως κανεις ενα setup.

Flying High Again

ΤΗΝ ΒΕΡΓΑ, την δοκιμασες αν ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

Απο πειρα σε γνωστο σου λεω οτι σε μερικες Squier η βεργα δεν δουλευει

Make me fries...

Παιδια μιλησα με τον φιλο μου. Η Κιθαρα εδω και 3 χρονια ηταν μεσα στην θηκη της και δεν παιζοταν...Εκτος αυτου δεν την θελη πισω οποτε και κατι στραβα να παει δεν πειραζει και τοσο :P. Εβαλα χαρτονακι και κατι ψηλοεγινε...Η κιθαρα ομως πρεπει να ειχε πετσικαρει! Το  μπρατσο κανει κοιλια προς τα κατω... Αυτα προς το παρον.

Καλα λεει ο chris gti.

Πρωτα ισιωνες το μπρατσο μετα χαμιλωνες χορδες ελεχγο nut,μετα intonation και τελος υψος μαγνητων το οποιο το μετρας εχοντας το τελευταιο ταστο πατημενο.

Οτι και να κανεις παντα να εισαι κουρδισμενος. ;)

Flying High Again

Από προσωπικη μου εμπειρία θα σου πω το εξης. Ειχα καποτε μια squier bullet την οποία είχα αγοράσει με 9αρες χορδές. Ολα καλά με την κιθαρούλα και είχα εντιπωσιαστει με το μπράτσο της για τα λίγα λεφτά που είχε. Σε κάποια φάση αποφάσισα να βάλω 10ρες όπως σε όλλες τις κιθάρες μου και το μπράτσο ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕ με τίποτα  >:( . Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο θα παίζει με την περιπτωση σου. Βάλε 9αρες και τα ξαναλεμε (Αν και πιστεύω δεν θα χρειαστεί). ;D

For Those About To Rock We Salute You

Από προσωπικη μου εμπειρία θα σου πω το εξης. Ειχα καποτε μια squier bullet την οποία είχα αγοράσει με 9αρες χορδές. Ολα καλά με την κιθαρούλα και είχα εντιπωσιαστει με το μπράτσο της για τα λίγα λεφτά που είχε. Σε κάποια φάση αποφάσισα να βάλω 10ρες όπως σε όλλες τις κιθάρες μου και το μπράτσο ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕ με τίποτα  >:( . Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο θα παίζει με την περιπτωση σου. Βάλε 9αρες και τα ξαναλεμε (Αν και πιστεύω δεν θα χρειαστεί). ;D

Φίλε μου δεν μας είπες αν την σετάρισες όταν έβαλες 10άρες.

Όταν αλλάζουμε πάχος στις χορδές ή κούρδισμα η κιθάρα θέλει σετάρισμα.

Γιατί αλλάζει η πίεση που ασκήται στην ταστιέρα και πρέπει ή να δώσεις relief(χαλάρωση) ή να αφαιρέσεις.

Όταν έβαλες 10άρες έπρεπε να αφαιρέσεις relief(χαλάρωση)δηλαδή να ισιώσεις την ταστιέρα σφίγγοντας την βίδα του Truss Rod μηλάμε πάντα να είσαι σε ίδιο κούρδισμα.

Γιατί οι 10άρες είναι πιο χοντρές με αποτέλεσμα να τραβάνε να κλείσουν την ταστιέρα και της δίνουν relief,οπότε σφίγγοντας την βίδα την φέρνεις πάλι στα ίσια της με λίγο relief αναλόγος το radius της ταστιέρας.

Σίγουρα και με σωστό relief είναι πιο σκληρές από τις 9άρες. ;)

Flying High Again

ΤΗΝ ΒΕΡΓΑ, την δοκιμασες αν ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

Απο πειρα σε γνωστο σου λεω οτι σε μερικες Squier η βεργα δεν δουλευει

Αυτο που λεει ο φιλος σου κανει;  ::)

For Those About To Rock We Salute You

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου