E.G. Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Φίλοι μου καλημέρα. Με χαρά ανακοινώνω σήμερα την διεξαγωγή της 1ης Έκθεσης Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας που θα διεξαχθεί στην Εστία Κρητών Χαιδαρίου http://krites-haidariou.gr/ σε έναν όμορφο χώρο στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 103 το Σάββατο 30/06 οπού θα έχουμε την δυνατότητα να εκθέσουμε τις δημιουργίες μας και να γνωριστούμε από κοντά. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10:30 και θα κλείσουν το απογευματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Φίλοι μου καλημέρα. Με χαρά ανακοινώνω σήμερα την διεξαγωγή της 1ης Έκθεσης Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας που θα διεξαχθεί στην Εστία Κρητών Χαιδαρίου http://krites-haidariou.gr/ σε έναν όμορφο χώρο στην οδό Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 103 το Σάββατο 30/06 οπού θα έχουμε την δυνατότητα να εκθέσουμε τις δημιουργίες μας και να γνωριστούμε από κοντά. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10:30 και θα κλείσουν το απογευματάκι. Ηλία ..με πρόλαβες :D Οσοι πιστοί προσέλθετε , φαντάζομαι να προλάβω την 335 και κάποιο ακόμα ηλεκτρικό όργανο γιατί μια ακουστική ανέκδοτη, αντιγραφή Gibson blues king 1940 είναι έτοιμη :D Αργύρη θα κατέβεις? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 θα φερεις την 335? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Και βέβαια! Εσύ τι όργανα θα φέρεις? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 λεω να φερω την 335, την semi hollow tele, την custom V με dimarzio, την custom (μπλε) με fernandes sustainer και την les paul (neck through) που φτιαχνω τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 λεω να φερω την 335, την semi hollow tele, την custom V με dimarzio, την custom (μπλε) με fernandes sustainer και την les paul (neck through) που φτιαχνω τωρα. Φούλ του ηλεκτρισμού :D Λες να παίξει και κανένας ενισχυτής? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 εχω ενα marshall, θα τον φερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 εχω ενα marshall, θα τον φερω [/quote Τότε και γω να φέρω τον fender :D] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 ετοιμη και η αφισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Ηλια αν εννοεις εκεινον τον marshall που ειχαμε παιξει σπιτι σου αστο καλυτερα :D πες μου να φερω εγω τον δικο μου ή αμα στην τελικη δεν μπορεσω να στον στειλω ;) αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθουμε απο κοντα να τα πουμε εκτος απροοπτου ;D edit: Του Αργυρη στειλτε του p.m. :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση