AnestisK. Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2012 Κοιτα ξερω πως ο ενισχυτης μου δεν ειναι ο καλυτερος και σιγουρα ειναι στα μελλοντικα μου πλανα η αλλαγη του, αλλα αυτη τη στιγμη θελω μια πιο φθηνη λυση που να εχει ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα.. Και εγω την ιδια γνωμη εχω για το metal muff απο αυτα που εχω ακουσει.. Πιστευω πως το metal master ειναι πιο κοντα στα ακουσματα μου και θα μου δωσει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ακομα και με τον ενισχυτη μου. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2012 Πάντως ο ενισχυτής παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στον ήχο κάθε κιθαρίστα!Δεν το βγάζεις σε αγγελία?Μην τον σκοτώσεις..βάλτον και κάποτε θα φύγει.Μέτα ψάξε για ποιοτικό λαμπάτο.Επίσης στο search θα βρεις άπειρες προτάσεις.Κοίτα για κάποιους με ενσωματωμένη παραμόρφωση αλλά επειδή μάλλον το budget σου δεν είναι μεγάλο και δεν θα βρεις καλό εργαλείο με βρώμα πάρε έναν λιτό καθαρό και όταν έχεις $$ χτίζεις τον ήχο που θες με πετάλια.Μην στερηθείς σε ποιότητα.Στις αγγελίες τώρα παίζουν απλοί και τίμιοι.Είδα έναν Μarshall class 5 από Θεσαλλονίκη.Τον ξεφτιλίζει...βάλε τα μεταφορικά και μεγεια ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melkor_367 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2012 Καλησπερα! Φιλε AnestisK, ειμαι κατοχος του Metal Muff... πολυ καλο πεταλι, αλλα οχι για τον ηχο που θες.. και πιστεψε με καταλαβα ακριβως τι ηχο θες ;) Δεν βγαζει αυτον ογκο που ζητας.. Οπως επισις το Fullbore Metal της MXR το οποιο το δοκιμασα οταν εψαχνα κι εγω και ειναι υπερβολικααα "τζιτζικι"... μακρια! Μονο Pantera μπορεις να παιξεις μ αυτο ;D Καθως διαβαζα το ποστ λοιπον θυμηθηκα ενα πεταλι που χα δοκιμασει και μου κανε πολυ εντυπωση και πιστευω οτι κατι τετιο θες... http://www.thomann.de/gr/boss_ml2.htm για τσεκαρε το! Καλη συνεχεια με το ψαξιμο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2012 κάτι που ηχογράφησα πριν λίγες μέρες για χαβαλέ όπου χρησημοποιώ μόνο το metal master ( δεν παίζω black metal αλλα με είχε πιάσει μ*****α τις προάλλες ;D ) βασικά μόνο προσπάθησε να ακούσεις την ρυθμική κιθάρα στο ένα ηχείο κ άσε ότι άλλο ακούσεις ;D live_the_terror.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση