Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για distortion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Ψαχνω ενα metal distortion για slipknot, avenged sevenfold, machine head, godsmack metallica κλπ. Με ενδιαφερει να ειναι αρκετα "βαρυ" για να βγαζει καλες αρμονικες (στυλ slipknot) αλλα να μπορω να παιζω και κατι λιγοτερο "τζιτζικι" σε στυλ metallica.. Ειδα το hardwire tl-2 και μου φανηκε αρκετα καλο επισης ειδα και το digitech metal master και νομιζω οτι κανει για αυτα που θελω.. Πειτε μου γνωμες γιˊ αυτα τα  και κανˊτε μου καμια αντιπροταση.

Επιπλεον εξοπλισμος: ESP LTD EC-401 και Marshall MG50FX

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κάνε μια αναζήτηση σε παλαιότερα θέματα του φόρουμ για heavy distortion πετάλια που ενίοτε "μεταλλίζουν"... υπάρχει άφθονο υλικό. Δυστυχώς όμως, δεν πρόκειται να αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στον ενισχυτή που διαθέτεις, όπως θα έκαναν σε έναν καλό καθαρό λαμπάτο. Επομένως, ίσως να αξίζει τον κόπο να ξεκινήσεις την βελτίωση του σετάπ σου από εκεί και να μην θυσιάσεις χρήματα αλλού αυτή τη στιγμή.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Για τον ενισχυτη μου γενικα ακουω κακες αποψεις αλλα εμενα, τουλαχιστον το καθαρο του, μου φαινεται αξιοπρεπεστατο, και ναι εχω δοκιμασει και αρκετους λαμπατους... Φανταζομαι θα παιζει ρολο και πως η εκδοση των 50 watt που εχω εχει 12αρι ηχειο σε αντιθεση με αυτη των 30 watt που εχει 10αρι...

Καταρχήν για το άκουσμα που θέλεις κούρδισε 1 1/2  τόνο κάτω και βάλε 11άρες χορδές. Θα δεις οτι ακόμα και με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις θα καταλάβεις διαφορά.

¨Ενα καλό λαμπάτο πετάλι distortion είναι το επόμενο βημα, αν και εγώ θα έλεγα πρώτα ενισχυτή αλλά ξέρω οτι όταν μας μπει κάτι στο μυαλό είναι σπαστικό να σου λένε όλοι "ναι αλλα πρώτα πάρε το τάδε, άλλαξε πένα, χορδές ενισχυτή ,σπίτι αυτοκίνητο,γκόμενα", χαχαχα.

Μια πολύ καλή επιλογή κατα τη γνώμη μου είναι

http://www.thomann.de/gr/tonebone_plexitube.htm

ΥΓ Την κιθάρα σου δεν την ξέρω αλλά υποθέτω οτι έχει διπλό στη γέφυρα, ε? Αλλιώς αντίο αρμονικές...ότι πετάλι ενισχυτη κτλ κτλ και να εχεις.

Την κιθαρα την εχω κουρδισει πιο χαμηλα αλλα εχω 10αρες χορδες... Δεν θα ειναι πολυ χοντρες οι 11αρες ???

Οσο για το πεταλι πολυ ωραιο αλλα ακριβο ρε φιλε.. Καμια πιο φθηνη λυση;

digitech metal master+100

Ήταν το πρώτο πετάλι που πήρα ποτέ μου :')

αλλά ακόμα το χρησιμοποιώ για κάποια lead μέρη και για κάποια

high gain ρυθμικά(βέβαια το βοηθώ καμιά φορά πιο πριν με κομπρέσορα και ένα

distortion ή overdrive πετάλι) απλά το βασικό του πρόβλημα είναι ότι

τζιτζικίζει πολύ οπότε αν θες να παίξεις μαζί του σου προτείνω να του

έχεισ το hi μέχρι 11 o'clock το πολύ και να του έχεις πολύ πάνω το low

κ μετά να πας στα eq του ενισχυτή κ να φτιάξεις τον ήχο ήχο όπως θέλεις.

ΥΓ Την κιθάρα σου δεν την ξέρω αλλά υποθέτω οτι έχει διπλό στη γέφυρα, ε? Αλλιώς αντίο αρμονικές...ότι πετάλι ενισχυτη κτλ κτλ και να εχεις.

Ναι... την ίδια ακριβώς άποψη έχουν και όσοι έγραψαν τη μισή κιθαριστική ιστορία.

fr.gif

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ναι... την ίδια ακριβώς άποψη έχουν και όσοι έγραψαν τη μισή κιθαριστική ιστορία.

fr.gif

Αν εσύ μπορείς και βγάζεις αρμονικές, στο στυλ που εννοεί το παιδί, με μονό στη γέφυρα μαγκιά σου, και δεν το λέω ειρωνικά!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου