Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 προγραμματισμό σε androidΜάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Μάλιστα. Χμμ! Μιλάς με γρίφους.... ??? ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Χμμ! Μιλάς με γρίφους.... ??? ;D ;D Καθόλου, "μαθαίνεις" android ή παραδίδεις σεμινάρια android ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Μάλλον διάβασες το post μου πριν το διορθώσω... γιαυτό και η μη συνεννόησης... ;) Παρακολουθώ σεμινάρια... δεν ειμαι σε επίπεδο να διδάξω ακόμα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Μάλλον διάβασες το post μου πριν το διορθώσω... γιαυτό και η μη συνεννόησης... ;)Ακριβώς, τώρα διάβασα την διόρθωση :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 ή παραδίδεις σεμινάρια android ? εγώ πάντως Κε Μανώλη...παραδίδω μαθήματα (εναλακτικά) σαχλόφωνου αν θέλετε τίποτα... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 εγώ πάντως Κε Μανώλη...παραδίδω μαθήματα (εναλακτικά) σαχλόφωνου αν θέλετε τίποτα... ;DΧμμμ... μάλιστα, με ενδιαφέρει. Μιλάμε για Mac καταστάσεις, προγραμματισμός κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση