Προς το περιεχόμενο

Αγορα cd Player αξιζει;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα και παλι παιδια...τελικα βερηκα μεταχειρισμενο το vestax cdx-05 που λεγαμε και το πηρα...

καθως μου ηρθε ομως ολα καλα κομπλε δουλευαν ολα...

πως κανω την ροδα να δω και επεζε πανω κατω σε σημειο που την εβγαλα πολυ ευκολα

ισα που την τραβηξα και βλεπω ενα σπασμενο κομματακι πλαστικο απο κατω....

Τι κανουμε τωρα;;

Που μπορω να ρωτησω για μια ροδα τετοια και τι θα στοιχησει περιπου ξερει καποιος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να το πεις ;D

Εγώ ήθελα να γράψω για Mac αλλά δεν τον βλέπω να διαθέτει το ποσό για την δουλειά αυτή. Αν ήταν θα είχε ήδη Mac. Δεν ξέρω, λέω τώρα.

Δηλαδή θα δώσει τόσα λεφτά να πάρει mac απλα για buckup?Σαν να βάζεις ζάντες αλουμινίου σε ρεζέρβα μου κάνει.

Ουτε το "Αν ήταν θα είχε ήδη Mac" το πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια.

• Guru

Δηλαδή θα δώσει τόσα λεφτά να πάρει mac απλα για buckup?Σαν να βάζεις ζάντες αλουμινίου σε ρεζέρβα μου κάνει.

Όχι, θα είχε τον Mac για main  :)

Ουτε το "Αν ήταν θα είχε ήδη Mac" το πολυκατάλαβα να σου πω την αλήθεια.

Αν είχε Mac πιστεύω πως δεν θα ρωτούσε, αφού δεν θα είχε τον φόβο να τον "αφήσει", τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό όσο το PC.

Ρε παιδια δεν αφηνουμε τα Mac στην υσηχια τους να δουμε τι μπορουμε να κανουμε;;

Υπαρχει καποιος που να ξερει που μπορω να βρω ροδα για το cd player;;

• Guru

Ρε παιδια δεν αφηνουμε τα Mac στην υσηχια τους να δουμε τι μπορουμε να κανουμε;;

Στον επίσημο εισαγωγέα.

Vestax είπες, αν δεν κάνω λάθος είναι το Bon Studio.

Όχι, θα είχε τον Mac για main  :)

Αν είχε Mac πιστεύω πως δεν θα ρωτούσε, αφού δεν θα είχε τον φόβο να τον "αφήσει", τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό όσο το PC.

Ο ανθρωπος ψαχνει για buckup ομως,αμα ήθελε να παρει καινουριο main pc και είχε και τα φράγκα δεν θα ρώταγε για cd player.

Μου φαίνεται οτι τα έχεις υπερκτιμήσει τα macakia αλλα δεν θα επεκταθώ γιατι θα ξοδεψουμε 10 σελιδες να σπαμαρουμε comments και θα του τρελανουμε το τοπικ...

;)

Γενικα δεν μπορω να βρω ανταλλακτικο στο ιντερνετ ουτε καν σε φωτο..τι παιζει;;λετε να μην υπαρχουν;; Θα κανω ενα τηλεφωνο την δευτερα...

οχι οτι δεν ακουει αλλα φοβαμαι μηπως χαλασει....χρειαζεται να αλλαχτει ολος ο μηχανισμος;

Καλημερα κ απο εμενα

Φιλε μου να με συμπαθας,αλλα ανοιγεις ενα θεμα να παρεις καποιες αποψεις,και πριν συμπληρωθει ενας αριθμος απαντησεων ετσι ωστε να διαμορφωσεις αποψη μας λες οτι εκανες πραξη το σκεπτικο που ειχες αρχικα,αρα τσαμπα ανοιξες το θεμα.

Απο την αλλη ειναι κριμα που μολις πηρες το μαραφετι αυτο χαλασε,αλλα απο την παραλη οταν επιλεγεις μεταχειρισμενη μη "εγγυημενη" μαρκα(τουλαχιστον σε συγκεκριμενο τομεα),κατι τετοιο ειναι αναμενομενο.  

Σε κατι pioneer 400αρες που παιζει ο αδερφος μου,το jog weel (αν αυτο εννοεις ροδα) εχει βιαστει κανονικα,και παρολα αυτα δεν εχουν καταλαβει τιποτα.

Αυτο που θα εκανα στη θεση σου,ειναι πως απο τη στιγμη που δεν θες σε καμια περιπτωση να σε κρεμασει το συστημα στην εκδηλωση(οπως δεν θελει κανενας αλλωστε),αν βρεις τον τροπο να φιαξεις το cd player ,σπρωξτο παλι καπου,και το pc σου να το εχεις αποκλειστικα και μονο γι αυτη τη δουλεια,και δεν προκειται ποτε να γινει τιποτα.Φορματ,windows 7,drivers,traktor(or something) και τελειωσες.Κ ουτε γατα,ουτε σκυλος (κ ουτε mac)  8)

Κ ξεχασα:Τι λαφτοφ εχεις και γιατι φοβασαι μην σε αφησει;Σου εχει ξανακανει κανα χουνερι;

Επισης πρεπει να ειναι συχνο φαινομενο στα συγκεκριμενα πλεϊερς...

http://www.fixya.com/support/t8090642-vestax_cdx_05_plastic_shaft

• Guru

οχι οτι δεν ακουει αλλα φοβαμαι μηπως χαλασει....

Δηλαδή λειτουργεί κανονικά, απλά θέλεις το ανταλλακτικό σε περίπτωση που... όταν χαλάσει. Δεν ξέρω αλλά μήπως είναι λιγάκι υπερβολικό;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου