Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Ενα μικρο ανεπεξεργαστο (μονο vol και pan), ημιτελες (μονο intro - Α - Β - fadeout) κλιπακι διαρκειας 2'.03" https://www.box.com/s/b083c1081b22da8b3fb9 Αλλες πληροφοριες: Ξεκινησε σαν ιντερνετικο τζαμαρισμα με αλλους κιθαριστες που σκαλωσε, και θα κρατησω τα θεματακια γιατι μου ηρεσε. Εχω χρησιμοποιησει ενα backingtrack, κι εχω γραψει μονο τα κυριως θεματα (δεν εχω γραψει ακομα σολα κλπ (ετσι κι αλλιως δεν θα ειναι συγκεκριμενα, καθε φορα κι αλλα). Γενικοτερα ματζορομινορο (blues), με mixolydian κυριως θεμα και περασματα σε minor penta, major penta, dorian (συν μια out φραση kidder-εκπληξη απο γνωστο παιδικο κομματακι, που βγηκε στο δρομο παιζωντας κατα τυχη τις πρωτες νοτες της - ειχε πλακα και την κρατησα) Η ηχογραφηση εγινε προχειρα, 4 καναλια (1.backin 2. center lead gtr 3&4 bridge guitars) σε cool edit pro, με καρτα ηχου soundblaster live ;D ΥΓ Οι εντασεις στη μιξη ειναι για κιθαριστες (η κιθαρα πιο μπροστα απο οτι πρεπει) ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Τελειο! Θελω να το ακουσω και τελειωμενο! καλα ειδικα η kidder εκπληξη φραση ειναι ολα τα λεφτα! ;D ;D ;D My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Πωωω μαγκα μου γουσταρα τρελά λεμε! Σκερτσο,φανκοροκαδικο τσαλιμι και ματζοροτρελιτσες! Τ αγαπημενο μου στυλ! Δωσε πραμα στο λαο παιχτη! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Πολυ ωραίο.Μπράβο. Την ώρα που το ακουγα η γυναίκα μου ηταν δίπλα και μου μιλουσε και στο κιντερ μου λέει τα παπάκια ακους; χααχχαχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Την ώρα που το ακουγα η γυναίκα μου ηταν δίπλα και μου μιλουσε και στο κιντερ μου λέει τα παπάκια ακους; χααχχαχααχ Κανεις πλακα?;D ;D ;D ;D ;D Την ωρα που τ ακουγα-πριν 10 λεπτα-με ρωτησε η γυναικα μου"συγγνωμη τα παπακια ακους?". ;D ;D Αφου λοιπον εγινε αντιληπτο δις ο στοχος επετευχθη. Ωραιος ηχος και σουπερ παιξιμο. Τα σπα! Αξιζει να τ ακουσουμε και ολοκληρο καποια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Σούπερ 8) Μπράβο παίχτη :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2012 Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ!!! Μπράβο!!! Αναμένουμε και το ολοκληρωμένο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2012 Πολυ τιμητικά τα σχολια. Περασε και στο γυναικειο φυλο, ειμαστε κομπλε. ;D Ευχαριστω. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Πολυ τιμητικά τα σχολια. Περασε και στο γυναικειο φυλο, ειμαστε κομπλε. ;D Ευχαριστω. Εμείς ! Γεμάτο ιδεές και παίξιμο! Για να είσαι τις εποχής...πρέπει να περάσει και στο 3ο φύλο! 8) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Εμείς ! Γεμάτο ιδεές και παίξιμο! Για να είσαι τις εποχής...πρέπει να περάσει και στο 3ο φύλο! 8) Χμ να το προσπαθησω στο βιντεοκλιπ? ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση