fleamail Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 διαγωνισμό για δράμερ???? Είσαι σοβαρός??? Πάνω από 2 τέτοια πλάσματα στον ίδιο χώρο???? Χριστός και Παναγιά! :lol: :lol: :lol: Τώρα το τραβάει ο οργανισμός σου να σου πω ότι ο μόνος λόγος που ο Flea ακούγεται σαν υποφερτός (και πολύ λέω) μπασίστας' date=' είναι επειδή έχει τον Chad από πίσω, που κρατάει όλο το rhythm section. Διαφορετικά, το groove των Peppers θα ήταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αααχχ... Το φχαριστήθηκα! :twisted:[/quote'] O chad smith δεν είναι δράμερ είναι drumer... :lol: :wink: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Για να πάμε λίγο πίσω στο θέμα... ο Gillan παραμένει κατά τη γνώμη μου από τις μεγαλύτερες φάτσες της Ροκ σκηνής... Και μόνο ο παρακάτω στίχος (απ'τον οποίο πήρα το nick μου σε ένα άλλο φόρουμ), τα λέει όλα: "So we put her on the hit list Of a Common Cunning Linguist, A Master of Many Tonques. Now she eases gently from her Austin to her Bendley Suddently she feels so young" Και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε! :wink: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Για να πάμε λίγο πίσω στο θέμα... ο Gillan παραμένει κατά τη γνώμη μου από τις μεγαλύτερες φάτσες της Ροκ σκηνής... Και μόνο ο παρακάτω στίχος (απ'τον οποίο πήρα το nick μου σε ένα άλλο φόρουμ)' date=' τα λέει όλα: "So we put her on the hit list Of a Common Cunning Linguist, A Master of Many Tonques. Now she eases gently from her Austin to her Bendley Suddently she feels so young"[/quote'] Είναι από το "anyone's daughter" ή κάνω λάθος??? :?: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Είναι από το "anyone's daughter" ή κάνω λάθος??? :?: "Knocking at your back door" :wink: :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση