Προς το περιεχόμενο

Tonerider Pickups: City limits h Classic Blues

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφου πηρα την αποφαση να παρω στρατ με SSS μπαινω στην διαδικασια για μαγνητες.

Βρηκα μια σταρτ που φοραει SCN και θελω να τους αλλαξω με Toneriders Μιας και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.

Ειμαι μεταξυ Tonerider City limits και Classic Blues. Θελω να κινηθω σε Gilmour/Hendrix/SRV ηχους.

Τις γνωμες σας

Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802

Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR

AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε Dog, ακομα δεν την πηρες την κιθαρα και σκεφτεσαι για αλλαγη μαγνητων ηδη? Οι μαγνητες που εχει τωρα μπορει να μην ειναι το holy grail του vintage ηχου αλλα δεν ειναι και για πεταμα. Μπορει και να σου αρεσουν, που ξες?

Οταν παρεις την κιθαρα, κρατα την με τους stock μαγνητες για καποιο καιρο προτου τους αλλαξεις. Το πως συμπεριφερεται η κιθαρα σου και το πως ακουγεται unplugged θα παιξει μεγαλο ρολο στην επιλογη μαγνητων που θα κανεις. Δε θα ηταν φρονιμο να πεταξεις κατευθειαν ενα σετ μαγνητες πανω χωρις να εισαι εξοικοιωμενος με το οργανο. Μπορει πχ να διαπιστωσεις οτι η κιθαρα απο μονη της εχει ασθενικα μεσαια, οποτε με ενα scooped mid singlecoil μπορει αντι για τον κλασσικο strat ηχο να ακουγεται σαν κουβας.

Δεν εχω ακουσει τους city limits οποτε συγκριση μεταξυ των δυο σετ δε μπορω να κανω, αλλα θα προτεινα να ακολουθησεις τη συμβουλη που σου εδωσα σε οτι και αν κινηθεις.

Βρε Dog, ακομα δεν την πηρες την κιθαρα και σκεφτεσαι για αλλαγη μαγνητων ηδη? Οι μαγνητες που εχει τωρα μπορει να μην ειναι το holy grail του vintage ηχου αλλα δεν ειναι και για πεταμα. Μπορει και να σου αρεσουν, που ξες?

Αμα θελει SRV..οι SCN δεν... ;)

Το καταλαβαινεις με την πρωτη.

Στο θεμα..

Απο το σαιτ της εταιρειας:

City Limits Set - TRS2

Our most versatile set.

Emulating the sought-after over-wound late 50s-style neck and mid pickups, with a rich, piano-like bass and thick, singing trebles - pure SRV territory. A hotter bridge offers a more modern soloing sound when used with gain or distortion, without a harsh top end. Our most versatile set.

Μαλλον για εκει εισαι.

Εχω δοκιμασει city limits και pure vintage.

Κατεληξα στους δευτερους γιατι ηθελα ''ευγενη βρωμα''...

Οι CL ειναι και πιο ευελικτοι για περαιτερω μελλοντικες αναζητησεις... :)

Καλη συνεχεια!

Παίχτην για 3-4 εβδομάδες τουλάχιστον με τους δικούς της θα σου έλεγα κι εγώ, έτσι θα κατανοήσεις πλήρως και το τί προσφέρει το κάθε σετ.

Τώρα για τους tonerider αφού ρώτησες, τους pure vintage τους ακούω συχνά (τους έχει ο έτερος κιθαρίστας της μπάντας στην στρατ του) και είναι μιά χαρά vintage μαγνήτες, ενώ οι blues τους οποίους άκουσα για λίγο δεν μου άρεσαν και τόσο.

Οι city limits (τους έχει βάλει ένας άλλος φίλος) πιστεύω ότι θα σου αρέσουν πολύ αν όπως λες ψάχνεις κάτι σε srv, απλά αυτό το set έχει έναν υπερβολικά γκαζωμένο bridge, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει τόσο αυτό.

Νομίζω ότι τους city limits τους έχει επιλέξει και ο Yameth για την στρατ του αν θυμάμαι καλά ένα ποστ του σε παλαιότερο θέμα.

Οταν παρεις την κιθαρα, κρατα την με τους stock μαγνητες για καποιο καιρο προτου τους αλλαξεις. Το πως συμπεριφερεται η κιθαρα σου και το πως ακουγεται unplugged θα παιξει μεγαλο ρολο στην επιλογη μαγνητων που θα κανεις. Δε θα ηταν φρονιμο να πεταξεις κατευθειαν ενα σετ μαγνητες πανω χωρις να εισαι εξοικοιωμενος με το οργανο. Μπορει πχ να διαπιστωσεις οτι η κιθαρα απο μονη της εχει ασθενικα μεσαια, οποτε με ενα scooped mid singlecoil μπορει αντι για τον κλασσικο strat ηχο να ακουγεται σαν κουβας.

Δεν εχω ακουσει τους city limits οποτε συγκριση μεταξυ των δυο σετ δε μπορω να κανω, αλλα θα προτεινα να ακολουθησεις τη συμβουλη που σου εδωσα σε οτι και αν κινηθεις.

ειχα τους SCN παλια και δεν... :)

Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR

Οι city limits (τους έχει βάλει ένας άλλος φίλος) πιστεύω ότι θα σου αρέσουν πολύ αν όπως λες ψάχνεις κάτι σε srv, απλά αυτό το set έχει έναν υπερβολικά γκαζωμένο bridge, δεν ξέρω αν θα σου αρέσει τόσο αυτό.

Νομίζω ότι τους city limits τους έχει επιλέξει και ο Yameth για την στρατ του αν θυμάμαι καλά ένα ποστ του σε παλαιότερο θέμα.

Το γνωριζω αυτο για τον γκαζωμενο bridge.

Ισως καταληξω στο εξης.

Classic Blues Bridge, City limits middle + Neck

h

Classic Blues Bridge + Middle, City Limits Neck

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου