freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Γέρος δεν λες καλύτερα! Ρε αιτ απεδω.. :-* Και ναι, είμαι της παλιάς σχολής (αυτής με το μπάσο αριστερά, όχι σύριζα :D)! Την αλλη φορα στειλτα ολα αριστερα να τσου κουφανεις ολους! ;D Να νομιζουν οτι χαλασε το ηχειο τους ;D Νεα σχολη,σα του Μαραθου... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Την αλλη φορα στειλτα ολα αριστερα να τσου κουφανεις ολους! ;D Να νομιζουν οτι χαλασε το ηχειο τους ;D Νεα σχολη,σα του Μαραθου... ;D ;D ;D ;D ;D ;D I will do it! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Την αλλη φορα στειλτα ολα αριστερα να τσου κουφανεις ολους! ;D Η και δεξια.Μην καρφωνομαστε κιολας. ;D ;D Μουργα και αλητεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Ρε αλήθεια το λέτε εσύ, ο Freerock, και ο Long ότι σας άρεσε (δεξιά, αριστερά δεν έχει σημασία)? Ειλικρινά ευχαριστώ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Μουργα και αλητεια! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ρε αλήθεια το λέτε εσύ, ο Freerock, και ο Long ότι σας άρεσε (δεξιά, αριστερά δεν έχει σημασία)? Ειλικρινά ευχαριστώ! Φιλος εχεις εισαγει γκοτζαμ καινουρια φιλοσοφια,τι σημασια εχει το γουστο μας... :D Σοβαρα,δε με χαλασε,δεν το πολυσκεφτηκα,ηταν πολυ ωραιο το ολον. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 δε με χαλασε,δεν το πολυσκεφτηκα,ηταν πολυ ωραιο το ολον. ;) Ένα μεγάλο μέρος οφείλεται σε σένα! Ευχαριστώ δημόσια! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Ένα μεγάλο μέρος οφείλεται σε σένα! Ευχαριστώ δημόσια! :-X :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Μαμάει ασχήμως. Τα σέβη μου. Α και ούτε Μεθίνι ούτε Σκο αλλά πολύ περισσότερο Μακλάφλιν χωρίς τον οποίο οι δύο προηγούμενοι δε θα υπήρχαν ούτως ή άλλως. Μαμάει πάντως. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 High Class music. 8) Γραμμένη για….εμένα. ;D ;D Έτσι! Aν ήμουν πάρα πολύ πλούσιος θα σε έπαιρνα στα διαμερίσματά μου στο Μονακό, να πίνω το evening cocktail μου και να παίζεις. ;D ;D ;D Βέβαια τότε δεν θα κάναμε παρέα γιατί δεν θα συναναστρεφόμουν πολύ το υπηρετικόν προσωπικόν. ;D ;D ;D ;D Μπράβο Στράτο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 High Class music. 8) Γραμμένη για….εμένα. ;D ;D Έτσι! Aν ήμουν πάρα πολύ πλούσιος θα σε έπαιρνα στα διαμερίσματά μου στο Μονακό, να πίνω το evening cocktail μου και να παίζεις. ;D ;D ;D Βέβαια τότε δεν θα κάναμε παρέα γιατί δεν θα συναναστρεφόμουν πολύ το υπηρετικόν προσωπικόν. ;D ;D ;D ;D Μπράβο Στράτο. Έτσι ακριβώς. Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, το τυρί μουχλιασμένο, άστα να πάνε παλιοζωή ;) ;D ;D ;D. Φίλε πολύ ωραίο κομμάτι, μπράβο :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση