fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Ένα θεματάκι που επεξεργάστηκα πρόσφατα. Caress σημαίνει "χάδι" και όλοι το χρειαζόμαστε, άλλο αν αυτό μοιάζει με χαστούκι! Μην δείξετε επιείκεια! Σκίστε με! Είναι πολύ πρόχειρο το ξέρω, αλλά.....παίζω "έξω" πάλι! :D Καλή διασκέδαση! Caress.mp3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Κάτι μου λέει ότι σιχαίνεσαι τον Scofield και τον Metheny. :P Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο! Scofield meets Stern. Το rhythm section πως ακριβώς έχει φτιαχτεί? (..και το μπάσο γιατί είναι προς τα αριστερά?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Κάτι μου λέει ότι σιχαίνεσαι τον Scofield και τον Metheny. :P Εντελώς! :P Πολύ ωραίο! Scofield meets Stern. Το rhythm section πως ακριβώς έχει φτιαχτεί? (..και το μπάσο γιατί είναι προς τα αριστερά?) Thanks Γιώργο. Το Rhythm section είναι με σαχλόφωνο μπάσο (Edirol) και Addictive drums. Το μπάσο το ήθελα εγώ λίγο αριστερά (για να ματσάρει μια ρυθμική φάντασμα που είναι λίγο δεξιά). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Μην δείξετε επιείκεια! Σκίστε με! Και να θελουμε δεν μπορουμε γιατι το κομματι ειναι πανεμορφο. Βγαζει ενα ζεστο Sco-Stern feel.Πολυ ωραια η αλλαγη καπου εκει στη μεση. Το παιξιμο τα σπαει-ακομα και τα αουτ ειναι "μεσα" στο πραγμα. Υπεροχο κομματι και παιξιμο. ;) Ειδες που οπως ειπαμε και κατ ιδιαν κανουν μπαμ στο κομματι οι επιρροες σου και δειχνουν απο μακρια Sco και Stern οπως ειπε και ο Long? Μας πηραν χαμπαρι. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Τι πες τωρα ρε φιλε.. Συ εισαι τζαζμαν ρε,οχι αστεια! Και δεν ησουν αουτ σε βαθμο που να νιωσουμε φαλτσοι... :D Κοιτα ρε να μην ειμαι Αθηνα να με δειξεις καμια τζαζοφιλοσοφια.. :-[ Εξαιρετικοτατον! Εχεις βαλει κχορους? :D Γιατι δεν το χωνεψα ποτε ρε μαμωτ..? :-\ Το σημειο 2:17-2:27 με εστειλε. Το μπάσο το ήθελα εγώ λίγο αριστερά (για να ματσάρει μια ρυθμική φάντασμα που είναι λίγο δεξιά). Νεαι ηχοληπτικαι συνηθειαι... :P ;D Να καταγραφουν παρακαλω στο τεφτερι.. Ρε μηπως ριχνεις συριζα κανα υπονοουμενο? :P ;D Δωσε ντζαζ σντο λαο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Ειναι τση παλιας σχολης που βαζανε σε κατι δισκους το μπασσο τερμα στη μια μερια! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Ειναι τση παλιας σχολης που βαζανε σε κατι δισκους το μπασσο τερμα στη μια μερια! ;D ;D ;D ;D Aυτο σκεφτηκα πρωτα αλλα αυτος το εκανε σοφτ πανινγκ με τη ρυθμικη.. :D Αλλη σχολη λεμε.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 ;D ;D ;D Aυτο σκεφτηκα πρωτα αλλα αυτος το εκανε σοφτ πανινγκ με τη ρυθμικη.. :D Αλλη σχολη λεμε.. ;D Αμα ο ανθρωπας ειναι μεγαλος και το χει,κανει οτι γουσταρει-ολα επιτρεπονται. Ψηλε πες τα αιτια και τα αιτιατα-λαθος τα πες ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Ναι έχω βάλει κχόρους (Stern, Sco, Metheny και δεν συμμαζεύεται). Ευχαριστώ από καρδιάς αδέρφια! :-* Και ναι, είμαι της παλιάς σχολής (αυτής με το μπάσο αριστερά, όχι σύριζα :D)! ;D ;D ;D Aυτο σκεφτηκα πρωτα αλλα αυτος το εκανε σοφτ πανινγκ με τη ρυθμικη.. :D Αλλη σχολη λεμε.. ;D Το 'πιασες άτιμε! ;D Αμα ο ανθρωπας ειναι μεγαλος Γέρος δεν λες καλύτερα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση