nasokosm Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2013 Θα του πήγαινε ίσως ένα σε tortoise που ειναι στο χρώμα της ταστιέρας απο bumbiga. φιλε shelter όταν σε ακούω εδώ στο noiz θυμάμαι την tele, ξέρεις την είχα έτοιμη να την μοντάρω και μια αδεξιότητα της τελευταίας στιγμής τη πήγε πίσω μερικές βδομάδες :D θα τη δούμε σύντομα.. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Υπεροχο οργανο ειλικρινα...... Και εγω θα το σκεφτομουν παραπανω αν θα πρεπει να προστεθει pickguard ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Αστο έτσι. Χωρις pickguard. +10000 Άνετα... ;D Μάστρο Νάσο, περιμένω να μου πεις πότε θα το περάσουμε από... crash test ;D ;D ;D (sorry, test σκέτο) ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Θα του πήγαινε ίσως ένα σε tortoise που ειναι στο χρώμα της ταστιέρας απο bumbiga. φιλε shelter όταν σε ακούω εδώ στο noiz θυμάμαι την tele, ξέρεις την είχα έτοιμη να την μοντάρω και μια αδεξιότητα της τελευταίας στιγμής τη πήγε πίσω μερικές βδομάδες :D θα τη δούμε σύντομα.. Ωραια ωραία. Τώρα που το σκέφτομαι και αυτή ισως να ήταν καλύτερη χωρις pickguard. Τετοιο flame maple ειναι κριμα να το κρύψεις με την πλαστικούρα. ;D Eκτος αν εχεις κανει το vintage style σκαψιμο. Δεν θυμάμαι. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Ωραια ωραία. Τώρα που το σκέφτομαι και αυτή ισως να ήταν καλύτερη χωρις pickguard. Τετοιο flame maple ειναι κριμα να το κρύψεις με την πλαστικούρα. ;D Eκτος αν εχεις κανει το vintage style σκαψιμο. Δεν θυμάμαι. Σίγουρα χωρις pickguard η tele, έχω σκάψει ίσα να χωράει ο neck μαγνήτης θα τον βιδώσω ως έχει κι αν δεν αρέσει κάνω ενα καπάκι ξύλινο ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Έτσι μπράβο. Γενικά οταν εχεις ένα ωραίο ξύλο καλο ειναι να το εκμεταλεύεσαι και στη μοστρα. Οταν την εχεις φτιάξει απο τις τάβλες του κρεβατιού σου την βάφεις Candy apple red ή Daphnee blue! ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2013 Οταν την εχεις φτιάξει απο τις τάβλες του κρεβατιού σου την βάφεις Candy apple red ή Daphnee blue! ;D Ή black καρα-black. ;D ;D ;D Μαστρο-Νάσο με έχεις τσακίσει βρε με αυτά που φτιάχνεις. Ακατάσχετη σιελόρροια με έχει πιάσει. Όπως το είπες ακριβώς το pickguard, αλλιώς καθόλου pickguard. Τέλειο είναι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Τελικά το μπάσο είχε τη δική του ιστορία :D Χρησιμοποιήθηκε απο τον πρωτότοκο μου, (νεο) μπασίστα στο γρούπ Royalty το προηγούμενο Σάββατο σαν support στους Ryker's και άλλα γκρούπ: http://www.rockway.gr/live-reports/item/5561-unleashed-hell-in-fest-ryker-s-spider-crew-senseless-melekh-royalty-11-05-2013-7sins Εκτός απο το μπάσο μέσα στον πανικό ο κιθαρίστας του γκρούπ χρησιμοποίησε τη δικής μου κατασκευής πορτοκαλί που φαίνεται στις δύο πρώτες φωτο :D Ανεβάζω μερικές φώτο απο το γκρούπ και το μπάσο σε δράση που τις τράβηξε ο Χρήστος Λ. Δυστηχώς ήχος απο τη συναυλία δεν υπάρχει όσοι θέλουν να ακούσουν εδώ: [flash=200,200] Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Τελικά το μπάσο είχε τη δική του ιστορία :D Χρησιμοποιήθηκε απο τον πρωτότοκο μου, (νεο) μπασίστα στο γρούπ Royalty το προηγούμενο Σάββατο σαν support στους Ryker's και άλλα γκρούπ: Θου κύριε (και φαντάσου δεν είμαι καν ένθεος) ;D ;D ;D Τι είναι τούτο :o Δεν μας τα είπες αυτά- ότι το καμάρι σου έχει πάρε δώσε με τους... Machine Head ;D Πολύ «μπρουταλιές»... δεν είναι το κσύλο που του έφτιαξες για τέτοια πράγματα. Να του κάνεις κάνα πεντά/εξάχορδο (μην σου πω και εφτάχορδο) να παίζει στις βούπα της συχνότητες (χαμηλά για το ακουστικό range νυχτερίδας) ;D ;D ;D που θέλουν αυτές οι μουσικές του σατανά ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2013 Που να δεις στο στούντιο, μου ρημάξανε τα τύμπανα, δεν έχουν αφήσει μπακέτα όρθια έχουν βάλει κάτι αφίσες Hard core δίπλα σε μία του Scofield τη βλέπω και δεν μπορώ να σταυρώσω νότα ;D αλλά τι να πεις παιδιά μας ειναι ,εγώ στην ηλικία του έπαιζα με EKO ??? Τι πεντα-εξάχορδο με ενα low tunning καθάρισες! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση