Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Όπως έχει ξανασυζητηθεί η έξοδος των ακουστικών δεν είναι απολύτως κατάλληλη για να πάρει κανεις σήμα για ηχογράφηση καθώς στην ουσία δεν είναι το ίδιο με την έξοδο line αλλά μια έξοδος ενός ενισχυτή ακουστικών. Δεν ρισκάρεις να χαλάσεις κάτι, αλλά αυτή η έξοδος πιθανώς θα έχει κάποια παραμόρφωση σε σχέση με την κανονική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nkosd. Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Ναι, έχω δοκιμάσει από την έξοδο των headphones να τη στείλω κατευθείαν στα ηχεία του pc μου χωρίς να παρεμβάλεται καθόλου ο υπολογιστής και παρατήρησα μια μικρή "αλλαγή" στον ήχο. Δεν θα το λεγα παραμόρφωση ίσα ίσα μερικοί ήχοι ακούγονταν και καλύτερα έτσι απλώς δεν είχα την δυνατότητα να κάνω τους ήχους μου γιατί μετά στις προβες θα είχαν διαφορές. Τέλως πάντων σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις!!! this is the end of the world... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση