kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να σταματήσουμε να "ονειρευόμαστε" και όλα μπορούν να συμβούν ;) Ελπίζω να μπόρεσα να έχω πιάσει λίγο από το συναίσθημα, αυτού του ονειρεμένου τραγουδιού ;). Γνώμες και κριτικές όπως πάντα καλοδεχούμενες :) Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους :) Ωραίος φίλε μου. Ότι πρέπει για να σου φτιάξει μια διάθεση καλοκαιριού πάντα σε πλαίσια κιθάρας. Το στυλ μου φέρνει satriani ανάλογα κομάτια έχει και αυτός(χαρούμενα). Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Ωραίος φίλε μου. Ότι πρέπει για να σου φτιάξει μια διάθεση καλοκαιριού πάντα σε πλαίσια κιθάρας. Το στυλ μου φέρνει satriani ανάλογα κομάτια έχει και αυτός(χαρούμενα). Μα του Satriani είναι το κομμάτι ;) Σε ευχαριστώ πολύ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Μα του Satriani είναι το κομμάτι ;) Σε ευχαριστώ πολύ :) Δεν έτυχε να το ακούσω.Μάλλον θέλει και λίγο ανανέωση η δισκοθήκη μου ε? ??? Δεν πειράζει όμως η πρώτη εκτέλεση ήταν από (δικό μας παιδί) οπότε καλύτερα. ;D Πάντος έχει την χροιά του ο άτιμος ακόμα και να μην ξέρεις κάποιο του τραγούδι(καλή ώρα εγώ) κατευθείαν σε παραπέμπει ότι είναι δικό του. Και το καλύτερο είναι ότι δεν σε κουράζει αυτό το πράμα. :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Είναι ένας από τους καλύτερους και συνθετικά και εκτελεστικά ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Ναι είναι πολύ βιρτουόζος ο άτιμος. Ο malmsteen είναι γρήγορος και λάιβ και παντού έχει πολλά ωραία τραγούδια αλλά θα πεις ωχ πάλι το ίδιο σε πολλά πράματα. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ναι είναι πολύ βιρτουόζος ο άτιμος. Ο malmsteen είναι γρήγορος και λάιβ και παντού έχει πολλά ωραία τραγούδια αλλά θα πεις ωχ πάλι το ίδιο σε πολλά πράματα. Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικεμενικός, γιατί για μένα είναι ο καλύτερος ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 φοβερος!μπορω να εχω το backing??? [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ, όταν το έκανα το cover δεν είχε βγεί official backing track. Τέλος πάντων σου το στέλνω αμέσως ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xpl0ReRChR Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Μου άρεσε το phrasing σου και ιδιαίτερα στο 1:32 - 2:12, όπως και ο ήχος σου (τόσο της κιθάρας, όσο και το panning το οποίο βρήκα ενδιαφέρον). Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι για το μπάσο, ο ήχος του οποίου μου φάνηκε κάπως μουντός. Πολύ ωραίο κομμάτι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Μου άρεσε το phrasing σου και ιδιαίτερα στο 1:32 - 2:12, όπως και ο ήχος σου (τόσο της κιθάρας, όσο και το panning το οποίο βρήκα ενδιαφέρον). Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι για το μπάσο, ο ήχος του οποίου μου φάνηκε κάπως μουντός. Πολύ ωραίο κομμάτι! :) Μόνο η σόλο κιθάρα είναι δική μου, το υπόλοιπο είναι backing track οπότε ;) Σε ευχαριστώ πολύ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση