fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Εξαιρετικής αισθητικής παρουσίαση! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Εξαιρετικής αισθητικής παρουσίαση! +1000 Συγχαρητηρια στους δημιουργους και στον Κ.Λαζαριδη που παρουσιαζει τη δουλεια του με συγχρονα μεσα καταφερνοντας να μας περασει την ''κοσμοθεωρια'' του στο μερακι που χρειαζεται η κατασκευη ενος οργανου. ΕΥΓΕ! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Τρομερό βίντεο συγχαρητήρια. Μόλις θυμήθηκα ότι έχετε κάνει και αυτή την ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα κατασκευή. http://www.noiz.gr/index.php?topic=189239.0 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Πολύ καλό Μπράβο και για το βίντεο αλλά και για τη κατασκευή :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Υψηλής αισθητικής βίντεο και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη παρουσίαση για να αποτυπωθεί σε τόσο λίγο χρόνο το μεράκι της όλης διαδικασίας.Πρέπει να έχω δει από χθες 7-8 φορές το βίντεο! Εύχομαι ό,τι καλύτερο :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Έργο τέχνης το video. Ανθρώπινο,ζεστό, με ευαισθησίες, μεράκι,αφοσίωση. Υψηλή αισθητική όπως ήδη προαναφέραν. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Και βρίσκεστε στις Σέρρες? Aυτές οι Σέρρες μαζεύουν τελικά την αφρόκρεμα της παραγωγής χειροποίητης κιθάρας... (εκεί κοντά είναι και οι αδελφοί Κουκουρίγκου) Καταπληκτικό βίντεο και επειδή εχω παίξει με τις κιθάρες του είναι και αυτές σαν το βιντεο :-) Στην Αθήνα ( Περιστερι) βρίσκεται πάντως, εκτός αν άλλαξε κάτι τους τελευταίους μήνες, που δεν το ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Απίθανο!!!!!!!!!!! Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για τον πολιτισμό και την αισθητική που αποπνέει το clip... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Στην Αθήνα ( Περιστερι) βρίσκεται πάντως, εκτός αν άλλαξε κάτι τους τελευταίους μήνες, που δεν το ξέρω Αυτό θα ήταν ωραίο γιατί έτσι θα μπορούσα να δοκιμάσω κάποια κιθάρα κι εγώ (όταν κατέβαινα Αθήνα), όμως το σάιτ λέει Σέρρες... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση