Προς το περιεχόμενο

Daryl Hall.....live στο σπίτι του.

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...να έρθω ως aifer manager; (άει φέρε καφέ...άει φέρε πετσέτα..άει φέρ'το ένα ..άει φέρ το άλλο...)

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...να έρθω ως aifer manager; (άει φέρε καφέ...άει φέρε πετσέτα..άει φέρ'το ένα ..άει φέρ το άλλο...)

Φίλος τα πλήκτρα κακήν κακώς ,τα έγραψα ,μπάσσο έταξα δικαιώματα από τις πωλήσεις σε έναν αδίστακτο τύπο από δω μέσα και τα έσιαξε ,η τελευταία προσφορά είναι κανά γραμμάτιο στο Νέστορα να βάλει καμιά μπουθάρα τσαχπίνικη ,αλλά θα θέλει να πάρει παρέα εκτός απ τις μονδέλες και τα θηλυκά του συνεργείου εξωτερικών μεταδόσεων της ΚΙΝΟ ,οπότε δεν βγαίνει ο προυπολογισμός,ειλικρινά λυπάμαι  ;D ;D ;D

No one wants an alien

..παντού χωρά αυτός ο Νέστωρας (...δεν θα το βρω αυτό το αγοράκι στην αφίσα....θα το σκίσω!)

www.sonicspace.gr

• Moderator

ΛΚ η απάντησή μου θα είναι σκληρή και αδίστακτη ,για να τελειώσει μια και καλή αυτή η ιστορία με τις υπερπαραγωγές σου .

Τα συνεργεία με περιμένουν για τα πρώτα γυρίσματα το σαββατοκύριακο ,όλα έχουν πάρει το δρόμο τους  και οι μονδέλες δοκιμάζουν μονοκίνι  ;D ;D ;D

Υποθέτω βέβαια πως τα γυρίσματα θα τελειώσουν συντομότερα απ ότι εγώ θα γράψω μια κιθάρα που χρωστάω και θα κάνω τη τελική παραγωγή  8)

Δεν βιάζομαι. Αναμένω...έχω δουλειές να κάνω άλλωστε (πλένω μπαλκόνια τώρα... ;D ;D ;D) . Όταν είσαι έτοιμος...δοποία.  ;D ;D ;D ;D

Δεν βιάζομαι. Αναμένω...έχω δουλειές να κάνω άλλωστε (πλένω μπαλκόνια τώρα... ;D ;D ;D) . Όταν είσαι έτοιμος...δοποία.  ;D ;D ;D ;D

Υπομουνί κάνω ,υπομουνί  ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου