Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Πολυ ωραιο! Και καποια ακομη"σπιτικα"του που ειδα ειναι πολυ καλα-ορισμενα μαλιστα σουπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Ναι Γεώργιε, τα είδα και εγώ. Βασικά , αν και το ρεπερτόριο δεν είναι αυτό που θα με έκανε να πω wow, μου άρεσε η σμουδιάρικη φάση και ο καταπληκτικός ήχος τους. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Αψογη εκτελεση. (αλλα και ο keyboardιστας....που πας ρε τσιπη με το ΜicroKorg XL?... ;D) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Ωραίο είναι ρε συ το ΜicroKorg!!! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 ....ωραία πράματα! (όσο για το πληκτράκι...είναι XL..)...πού να κουβαλάμε τώρα 76αρια...(ας μην είχε πλάι του μουσικαράδες....) Σπιτικά...στην ζεστασιά του σαλονιού με τους φίλους....ωραία πράματα...LK ΜΟΥ!! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Ναι σαν φάση είναι πολύ cool Κώστας (ως προείπα). ;D Που να τραβιέσαι τώρα….έρχονται σπίτι , τα στήνεις και μια χαρά ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Ναι σαν φάση είναι πολύ cool Κώστας (ως προείπα). ;D Που να τραβιέσαι τώρα….έρχονται σπίτι , τα στήνεις και μια χαρά ;D έρχονται αυτοί αγαπητέ μου..3κάμερα...μίξερ ήχου και εικόνας...εσύ απλά plug 'n play! Είσαι πάπας κυλιόμενος στην πέτρα! :-* www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 έρχονται αυτοί αγαπητέ μου..3κάμερα...μίξερ ήχου και εικόνας...εσύ απλά plug 'n play! Είσαι πάπας κυλιόμενος στην πέτρα! :-* Και μετά τους λές: " Θα τα μάσετε [εκ του μαζεύω (συμμαζεύω)] ΟΛΑ...και μετά θα φύγετε... :P :P ;D ;D " Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 ΛΚ η απάντησή μου θα είναι σκληρή και αδίστακτη ,για να τελειώσει μια και καλή αυτή η ιστορία με τις υπερπαραγωγές σου . Τα συνεργεία με περιμένουν για τα πρώτα γυρίσματα το σαββατοκύριακο ,όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και οι μονδέλες δοκιμάζουν μονοκίνι ;D ;D ;D Υποθέτω βέβαια πως τα γυρίσματα θα τελειώσουν συντομότερα απ ότι εγώ θα γράψω μια κιθάρα που χρωστάω και θα κάνω τη τελική παραγωγή 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση