Προς το περιεχόμενο

Normalize audio σε video clip (mpg, avi)

cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους ,

Η απορία μου προκύπτει απο μιά ανάγκη, η ανάγκη μου προκύπτει απο ένα γεγονός

Εχω πολλά video clips σε μορφή avi και mpg, που δυστυχώς έχουν διαφορετικές εντάσεις, έτσι αν παίζουν σε playlist καταλαβαίνετε, εκεί που ακούς να βαράει..................

Πώς μπορώ να τα "πειράξω". ποιο πρόγραμμα μου προτείνετε?

Υπάρχει η δυνατότης να τα κάνω όλα μαζί ταυτόχρονα ή πρέπει να τα δουλέψω μεμονομένα,

Τι πόλεμοι στο Λίβανο, αυτά είναι πραγματικά προβλήματα :lol:

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλημερα cos

Θα σου προτεινα το Αdobe Premiere αλλα το interface του δεν ειναι το ιδανικοτερο αν δεν το εχεις λιωσει ολιγον τι και εκτος αυτου θα κανει το pc σου να ψιλοσερνεται,αρα κλασσικα θα πας στην λυση της Sony με το Vegas 6.0 στο οποιο εχεις ωραιοτατη απεικονιση audio σε σχεση με video καθως και την δυνατοτητα αξιοσεβαστης επεξεργασιας ηχου με effects,eq,filters κτλ....

Μπορεις να επεξεργαστεις ταυτοχρονα αρκετα καναλια αλλα κατι τετοιο δεν ξερω κατα ποσο θα σε διευκολυνει....

Tip

Για να πειραξεις τον ηχο σε συγκεκριμενα λεπτα-δευτερολεπτα χρησιμοποιησε απο το μενου την επιλογη Insert και μετα Audio Envelope -Volume..

Δεν θα σου προτεινα ναχρησιμοποιησεις προγραμμα επεξεργασιας ηχου για πολλους ευνοητους λογους οπως πχ..ευελιξια...επιβλεψη συγχρονισμου εικονας -ηχου..και ετσι και αλλοιως θα χρειαστες ενα video editing programm για να συγρχονισεις τον νεο σου ηχο με την ηδη υπαρχουσα εικονα..ενα μικρο λαθος στον sync και θα βλεπεις αντι βιντεο κλιπ...Βραζιλιανικη σειρα πχ Χουανα η Παρθενα!! :D :D

Eαν θες κατι πιο συγκεκριμενο...στειλε μου πμ!!!

Απλά με την ένταση θέλω να παίξω, προφανώς θα ανοίγουν audio και video σε διαφορετικά tracks

Τhanks antouan, θα το δοκιμάσω.

Αν κολλήσω πουθενα θα σε pm - ήσω!! :lol:

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Απλά με την ένταση θέλω να παίξω' date=' [b']προφανώς θα ανοίγουν audio και video σε διαφορετικά tracks[/b] Τhanks antouan, θα το δοκιμάσω.

Αν κολλήσω πουθενα θα σε pm - ήσω!! :lol:

Ακριβως!!

Ωραια...θα χαρω πολυ να με pm-ησεις!!! :D

Προσεξε την συμπιεση που θα δωσεις αφου τελειωσεις το project σου...δηλ τι μορφη ηταν το βιντεο και σε τι μορφη θα το κανεις render στο τελος... :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου