gvour Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Αυτό θα το πάρει...αυτός που με παρέσυρε!!!!! >:( ;D Μου το χες προτεινει καποτε για να φτιαξω τον ηχο μου.Να μην το παρω δηλαδης? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Μου το χες προτεινει καποτε για να φτιαξω τον ηχο μου.Να μην το παρω δηλαδης? ;D ...θα είχα πιεί πολύ :P...να φανταστείς ότι ντρέπομαι και στις αγγελίες του Noiz να το βάλω ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Τι προβλημα εχουν δλδ τα ταστα? Ειναι χοντρα, λεπτα, φαγωμενα ή φταιει το μανικι ? Αμα εχεις θεμα με το μπρατσο πουλα την! Αμα δεν καιγεσαι κρατα την μεχρι να εισαι σιγουρος. ;) τα νιώθω λεπτά(ίσως γιατί πλέον έχω συνηθήσει και στην esp αλλά και τα τάστα είναι...πώς να το πω...δε μ'αρέσουν πως κάνουν στο bending..μάλλον θα πάω σε άλλη...θα την κάνω βίτρίνα αυτή γιατί είναι η πρώτη μου.. ;D θα τη δείχνω στα παιδιά μου για να μη ζητάνε ακριβή κιθάρα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 τα νιώθω λεπτά(ίσως γιατί πλέον έχω συνηθήσει και στην esp αλλά και τα τάστα είναι...πώς να το πω...δε μ'αρέσουν πως κάνουν στο bending..μάλλον θα πάω σε άλλη...θα την κάνω βίτρίνα αυτή γιατί είναι η πρώτη μου.. ;D θα τη δείχνω στα παιδιά μου για να μη ζητάνε ακριβή κιθάρα... ;D Αρα μαλλον δεν εχει τιποτα η κι8αρα! ;) Κρατα την λοιπον για ντεκορ ή υψωσε τις χορδες στο θεο και εχε την για slide ;) ή ακομα και για πειρα(γ)ματα ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 τα νιώθω λεπτά(ίσως γιατί πλέον έχω συνηθήσει και στην esp αλλά και τα τάστα είναι...πώς να το πω...δε μ'αρέσουν πως κάνουν στο bending..μάλλον θα πάω σε άλλη...θα την κάνω βίτρίνα αυτή γιατί είναι η πρώτη μου.. ;D θα τη δείχνω στα παιδιά μου για να μη ζητάνε ακριβή κιθάρα... ;D ;D ;D Να σου πω...... Αν την πηρες τοσο οσο την εχει και ο Νακας τοτε φιλε μου λυπαμαι αλλα θα αισθανεσαι για πολλα χρονια ακομα ενα χερι να σε χουφτωνει απο πισω ;) :D :D περι του ποστ Την δικη μου 1η κιθαρα δεν την εχω πειραξει καθολου - αντιθετα αν και δεν παιζω με αυτην - οποτε μου περισσευουν μερικα ευρω της ριχνω κιολας μερικα βελτιωτικα πραγματακια επανω μονο και μονο για να την χαιρομαι ΑΚΟΜΑ πιο πολυ ;) προσωπικο G.A.S. και W.A.F. ;D ;D ;D Ο mariopol δεν ξερει μην τον ακους...... :P :P :P (πλακα κανω φυσικα) ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 ;D ;D Να σου πω...... Αν την πηρες τοσο οσο την εχει και ο Νακας τοτε φιλε μου λυπαμαι αλλα θα αισθανεσαι για πολλα χρονια ακομα ενα χερι να σε χουφτωνει απο πισω ;) :D :D Όχι ένα χέρι,ΔΥΟ!!!όταν την πήρα δεν είχα ιδέα ούτε από κιθάρες ούτε από ενισχυτές.Μου έδωσε αυτή τη washburn και έναν ενισχυτή crate 15W,ενδιαφέρεσαι???χαχααχαχαχα ;D!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση