ex-drummarios Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Να στε καλα παιδια !!! Σημερα το απογευμα θα ανεβει το κομματι μαζι με βιντεο. Ελπιζω να το γουσταρετε !!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Το βιντεο ανεβηκε παιδια. Τσεκαρετε !! Ευχαριστουμε !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Ωραια παραγωγη και ωραιος ντραμμερ! Drummarie αγορι μου παρε ενα βαθυ με ΠΟΔΙΑ να παιζεις σαν ανθρωπος...μαυρισε η ψυχη μου που σε ειδα με το τομακι.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Ωραια παραγωγη και ωραιος ντραμμερ! Drummarie αγορι μου παρε ενα βαθυ με ΠΟΔΙΑ να παιζεις σαν ανθρωπος...μαυρισε η ψυχη μου που σε ειδα με το τομακι.... ;D +1 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Μπράβο παιδιά, πολύ ωραίο το κομμάτι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 πολυ ωραιο παιδια μπραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Ωραια παραγωγη και ωραιος ντραμμερ! Drummarie αγορι μου παρε ενα βαθυ με ΠΟΔΙΑ να παιζεις σαν ανθρωπος...μαυρισε η ψυχη μου που σε ειδα με το τομακι.... ;D χεχε. Εχεις δικιο αλλα δεν ειναι δικα μου τα τυμπανα. Καλο βγηκε ομως το τομακι. Εε ? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη. Ένα δωράκι λοιπόν... Το "Inside your head" διαθέσιμο τώρα για free downloading! Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε p.m για να σας στείλουμε το link! Cheers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση