ex-drummarios Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Παιδια τσεκαρετε ενα teaser που φτιαξαμε. Full song συντομα !!! Ευχαριστουμε για την υποστηριξη. Solarmonkeys: Inside you head Video Teaser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Παιδια τα σχολια σας ειναι σημαντικα. Ξερω οτι ειναι teaser ( το full κομματι ερχεται συντομα, ειναι στον μαστερα ) αλλα θα μας ενδιεφερε πολυ να ακουσουμε σχολια για τον ηχο, το στυλ κλπ κλπ. Ετσι και για τη κουβεντα !! :) Υπαρχουν πολλες μπαντες που αρχιζουν και γραφουν δικη τους μουσικη και ειναι μια πολυ καλη φαση ωστε η σκηνη της Ελλαδας να παρει τα πανω της. Thanx guys !!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Παιδια τα σχολια σας ειναι σημαντικα. Ξερω οτι ειναι teaser ( το full κομματι ερχεται συντομα, ειναι στον μαστερα ) αλλα θα μας ενδιεφερε πολυ να ακουσουμε σχολια για τον ηχο, το στυλ κλπ κλπ. Ετσι και για τη κουβεντα !! :) Υπαρχουν πολλες μπαντες που αρχιζουν και γραφουν δικη τους μουσικη και ειναι μια πολυ καλη φαση ωστε η σκηνη της Ελλαδας να παρει τα πανω της. Thanx guys !!! :D Ότι άκουσα μου άρεσε και είναι το ψυλο στύλ μου όταν ακούω τέτοια μουσική, άρα καλοί είστε! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Ότι άκουσα μου άρεσε και είναι το ψυλο στύλ μου όταν ακούω τέτοια μουσική, άρα καλοί είστε! ;D χεχε. :D Σουπερ. Ευχαριστουμε μαν. Ανυπομονουμε να ανεβασουμε ολοκληρο το κομματι και να ακουσουμε καποια σχολια !! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Μπάντα που ο κιθαρίστας της έχει για άβαταρ στο noiz "Them crooked vultures" και με drummario στα drums ,δεν μπορεί παρά να ΣΠΕΡΝΕΙ.Παιδιά από όσο σας έχω ακούσει ,είστε πολύ my cup of tea και είστε από τις μπάντες που έχω ξεχωρίσει τελευταία στην Ελλάδα! Keep it up,ανυπομονώ για album ! Α και κλείστε τώρα το καλοκαίρι κανένα live ,εδώ στην Πάτρα.Αναλογικά με το μέγεθος της πόλης υπάρχει αρκετός κόσμος που τον ενδιαφέρει το είδος ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Αν κρινει κανεις απ το teaser πρεπει να ναι πολυ δυνατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Ωραιότατα!! Εύχομαι να έχει πολύ χώρο ο πληκτράς.. ;D ;)..να ακούσουμε και τίποτα εφεδιάρικα! H παραγωγή θα γίνει από κάποια δισκογραφική; Τα κάνετε όλα μόνοι σας; Για πείτε τίποτα.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Μπάντα που ο κιθαρίστας της έχει για άβαταρ στο noiz "Them crooked vultures" και με drummario στα drums ,δεν μπορεί παρά να ΣΠΕΡΝΕΙ.Παιδιά από όσο σας έχω ακούσει ,είστε πολύ my cup of tea και είστε από τις μπάντες που έχω ξεχωρίσει τελευταία στην Ελλάδα! Keep it up,ανυπομονώ για album ! Α και κλείστε τώρα το καλοκαίρι κανένα live ,εδώ στην Πάτρα.Αναλογικά με το μέγεθος της πόλης υπάρχει αρκετός κόσμος που τον ενδιαφέρει το είδος ;) Θα συμφωνήσω για τον κιθαρίστα...τώρα ο drummer...καλός είναι οκ ;D Κανονίστε την φάση και οι Solarmonkeys θα είναι οπουδήποτε...αρκεί αν υπάρχει καλή παρέα και μπύρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Ωραιότατα!! Εύχομαι να έχει πολύ χώρο ο πληκτράς.. ;D ;)..να ακούσουμε και τίποτα εφεδιάρικα! H παραγωγή θα γίνει από κάποια δισκογραφική; Τα κάνετε όλα μόνοι σας; Για πείτε τίποτα.. Thanx !!! :) Κατι κανει και ο πληκτρας. χεχε. Εχει πραμα. Ολα μονοι μας προς το παρον μαν. Ορεξη να υπαρχει. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Ανυπομονουμε να ανεβασουμε ολοκληρο το κομματι και να ακουσουμε καποια σχολια !! 8) Απ' αυτό που άκουσα, μάλλον θα είναι θετικά. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση