FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Vac δε κατάλαβα αυτό με το βουητό που ανέφερες. Όλα είναι οκ,δε ξέρω τι περίπτωση συνάντησες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Με την ευκαιρία φίλε μου λύσε μου μια απορία. Το ΜΜiller που έχεις όταν είναι σε active mode δεν βγάζει ένα τρομερό βουητό που σταματά με την αφή σε μεταλική επιφάνεια??? Είχα δοκιμάσει ένα και απογοητεύτηκα από τον θόρυβο. ΜΦΧ Ένα hum το βγάζει ο μονοπήνιος όπως και να έχει, αλλά επειδή το έχω το Μάρκους δεν έχω παρατηρήσει ποτέ «τρομερό βουητό». Ότι έχει λιγάκι ναι, αλλά όχι έτσι όπως το περιγράφεις. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Εμένα το active του ASAT μου (μαζί με το treble boost), στο σπίτι μου μόνο, πιάνει ΑΝΤ1 (ράδιο). Όσο κι αν προσπάθησα δεν το κατάφερα να πιάσει το Τρίτο Πρόγραμμα. :( Έχω ακούσει για mod που πιάνει και NOVA αλλά με λίγα παράσιτα ;D ;D ;D οπότε δεν αξίζει Μάπα το 3ο πρόγραμμα, μη σκας!!! :) How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Vac δε κατάλαβα αυτό με το βουητό που ανέφερες. Όλα είναι οκ,δε ξέρω τι περίπτωση συνάντησες ??? Είχα παραγγείλει το όργανο με συμφωνία να το δοκιμάσω πρώτα. Στο μαγαζί έβγαζε αρκετό βουητό σε active mode ειδικά με τα πρίμα από τη μέση και πάνω. Ανέβαλα την αγορά και αναζήτησα στο δίκτυο πιθανά περιστατικά από άλλους ιδιοκτήτες. Ειδικά στα ξένα forums γίνεται εκτενής αναφορά στα βουητά και σε τρόπους με τους οποίους προσπάθησαν να λύσουν το θέμα. Δειγματοληπτικά σου στέλνω βιντεάκι. Είσαι τυχερός που δεν έχεις τέτοιο θέμα, εγώ τελικά δεν το πήρα... :( :( :( :( How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Καλό το βίντεο και... χρηστικό ;D Πάντως προς κάθε ενδιαφερόμενο, ψάχνοντας είχα βρει αυτό: http://www.audiocourses.com/2012/02/10/the-fender-marcus-miller-signature-jazz-bass-%E2%80%93-tommy-thompsons-modifications/ Τα πάντα όλα για τα ζητήματα των MMiller με τρομερά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πως να το κάνεις να «κελαηδάει» ;D Προσωπικά, κάποια στιγμή πρέπει να τσεκάρω αυτά που λέει ο... μάστορας επάνω στο μπάσο μου :D Edit: δώστε έμφαση στο THE LOW END: (The REAL story in 2002), αυτό αφορά ένα «κρίσιμο» θέμα. Κατά τα άλλα έχει ενδιαφέρον πως ο τύπος έκανε το «δικό» του MMiller ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση