solega Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Καλημερα σας. Κανενα προβλημα δεν υπηρχε για αρκετο καιρο με τον υπολογιστη μου μεχρι πριν απο μια εβδομαδα. Εβγαλα την καρτα ηχου η οποια συνδεεται με usb για να την αλλαξω θεση και την ξανασυνδεσα μαλλον σε αλλη θυρα usb-δε μπορω να θυμηθω. αλλαξα και ενα πληκτρολογιο και εβαλα ενα καινουριο. Καμια αλλη αλλαγη δεν εγινε στο pc. Τι συμβαινει ομως? Μολις κλεινω το Cubase πηγαινω στην εναρξη και παταω σβησιμο. Εκει κολλαει, βγαζει την κλεψιδρα και μενει εκει. Τι πηγε στραβα ρε παιδες? Κανενα προγραμμα δεν εγκατασταθηκε, τιποτα δεν πειραχθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinner Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Εγκατέστησες κανέναν driver ή κανένα πρόγραμμα γενικά μαζί με αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maruta555 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να βάζεις την κάρτα ήχου σε διαφορετικές θύρες usb,μέχρι να βρεις μια που δε θα σου δημιουργεί πρόβλημα.Μάλλον αυτό θα είναι. Εμένα έβγαζε μπλουσκρινιά και κράσερνε το σύστημα,μέχρι που άλλαξα θύρα και σώθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Τι λειτουργικό έχεις; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Μήπως έχει τίποτα ιούς το pc ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Δοκίμασε όταν πας να κλείσεις το pc να βγάλεις το usb της κάρτας θα ξεκολλήσει? έχω αντίστοιχο θέμα με τα usb μου..κυρίως δίσκους όμως...μονο που μου το κάνει και στην έναρξη... ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη αν είναι πρόβλημα των δίσκων του λειτουργικού ή του usb-controller της motherboard ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Κατ'αρχας να σας πω οτι εχω xp, το pc δεν εχει συνδεση στο ιντερνετ ως εκ τουτου δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να εχω ιο. Εστιαζω στην αλλαγη θυρας της usb καρτας, και στη πιθανοτητα κατι να εχει συμβει με τους drivers? Στο cubase παντως δουλευει κανονικα η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinner Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Δοκίμασε μια άλλη θύρα αρχικά και αν συνεχιστεί δες τι καινούργιο εγκατέστησες από driver, βγάλτους και δες αν αλλάζει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 ακριβως επειδη δεν εχω ιντερνετ σε εκεινο το χωρο σας γραφω απο αλλου αυτη τη στιγμη. θα συγκεντρωσω τα στοιχεια μου απο την ερευνα μου και το απογευμα που θα βρισκομαι στο προβληματικο pc θα κανω τις δοκιμες μου και θα σας εχω νεα. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Είναι γνωστά τα shutdown problems στα xp. Μπορεί να φταίνε διάφορα. Τσέκαρε αν μπορείς να κάνεις shutdown σε safe mode. Απ’ ό,τι περιγράφεις κάτι «τρέχει» όσο προσπαθείς να κάνεις shutdown , και δεν το αφήνει. Με ctrl+alt+del δες "τι περίεργο" τρέχει και κλειστό από εκεί και δες μετά αν σου κάνει shutdown ; System restore δοκίμασες; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση