theblind Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Γεια σας, γεια σας!!! Είμαι κάτοχος ενός κουπιού Ibanez που ήταν η πρώτη μου κιθάρα. Αφού λοιπόν βαρέθηκα να τη βλέπω 10 χρόνια μέσα στη θήκη είπα να κάνω ένα relic. Με τα πολλά (κ με τη βοήθεια του forum) είδα οτι δεν αξίζει. Έτσι μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα αποφάσισα να την ξεγυμνώσω τελείως και να κάνω κάτι από το μηδέν. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο οπότε θα ήθελα κάποιες συμβουλές, κυρίως σε λεπτομέρειες που προκύπτουν από την εμπειρία. Π.χ.: με τι νούμερο γυαλόχαρτα να αρχίσω το τρίψιμο? Στο Internet οι απόψεις είναι πολλές. Προτείνεται κάποια συγκεκριμένη μάρκα spray κ.τ.λ. Γενικά τέτοια πράγματα. Στην πορεία του project θα επανέρχομαι με πολύ πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα προκύπτουν. Προς το παρών τι πρέπει να προσέξω στις αρχικές κινήσεις? Τα φώτα σας μη καταλήξει στο τζάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Εδώ, για να μην τα ξαναγράφουμε. http://www.customshop.gr/?page_id=310 Γυαλόχαρτα ξεκινάς από χοντρά και ανεβαίνεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση