Marios Paradisis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Χαιρετώ και πάλι. Οι διακοπές τελείωσαν οπότε είπα να επιστρέψω με ένα καινούριο demo: Ελπίζω να σας αρέσει, αν και απευθύνεται σε πιο underground σκυλολαϊκό ακροατήριο ;) Κάθε σχόλιο δεκτόν! www.youtube.com/user/MariosParadisis www.neocymatics.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 πολυ καλη δουλεια φιλε μου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρίς να ειμαι underground σκυλολαϊκος, εχω παθει την πλάκα μου ξανα ;D Μήπως να επικοινωνούσες με την SM audio, για κάποια έκδοση συμβατή με το V-machine? Ακόμα δεν ειναι διαδεδομένο στην Ελλάδα, αλλά φαντάζομαι θα βοηθούσε πολλούς του ειδους ανα τον κόσμο, να έχουν ενα τέτοιο εργαλείο στα live τους, χωρις να χρειάζονται υπολογιστη ;) Και αν μη τι άλλο, θα μπορουσε να κάνει διαδεδομένο το μηχάνημα και στη χώρα μας, και να μεγαλώσει το ευρος το εφαρμογών του vst σου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios Paradisis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 foxxx Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο :) neeq Το οτι έπαθες πλάκα με τα συγκεκριμένα τραγούδια (για την ιστορία: "Ποιός άνεμος και ποιός βοριάς" και "Άραγε" - original θέμα εξ ανατολής) χωρίς να είσαι σκυλολαϊκός (εκτός αν είσαι κρυφοσκυλάς και ντρέπεσαι να το πεις :P ) δείχνει το μεγαλείο του συγκεκριμένου ιδιώματος, να κερδίζει άτομα από διαφορετικούς μουσικούς χώρους χαχα Όσο για v-machine κλπ. Πρώτον, ευχαριστώ για τη συμβουλή. Δεύτερον, οφείλω να πω οτι είναι μια καλή ιδέα και θα την κρατήσω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Για την ώρα βέβαια δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για ένα τέτοιο εγχείρημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καλό απόγευμα σε όλους www.youtube.com/user/MariosParadisis www.neocymatics.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τα σκυλολαϊκά τα ΜΙΣΩ αλλά το ανωτέρω - και τη δουλειά σου - τα βρίσκω εξαιρετικά! Μπράβο από μένα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τρομερά VST, από τα πιο πειστικά που τα έχω ακούσει. Πού να φανταστώ ότι είναι και ελληνικά! Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά! Καλές δουλειές εύχομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ελπίζω να σας αρέσει, αν και απευθύνεται σε πιο underground σκυλολαϊκό ακροατήριο Αγαπητέ Μάριε, επιβεβαιώνεται νομίζω το "δεν υπάρχει καλή και κακή μουσική παρά μόνο καλοί και κακοί μουσικοί". Εσύ προφανώς είσαι ένας από τους καλούς. Πολύ ωραίος και πειστικός ο ήχος του βιολιού. Δε μας διευκρινίζεις όμως. Είχες κάποια ανάμιξη με τη δημιουργία του VST ή απλώς κάνεις μια παρουσίαση; Edit: Άκυρη η ερώτησή μου. Μόλις είδα ότι είμαστε στην τρίτη σελίδα παλαιότερου thread. :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios Paradisis Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2012 bloody_sunday, sfaku και Jazzjoker Ευχαριστώ θερμά για τα σχόλια! :) Συμφωνώ εν μέρει Jazzjoker, μπορεί να μην υπάρχει "καλή και κακή μουσική" με την αυστηρή έννοια των λέξεων. Παρ´ όλα αυτά υπάρχουν μουσικές που γοητεύουν (λόγω μελωδίας) έστω και με μια αδιάφορη εκτέλεση και μουσικές που αφήνουν παγερά αδιάφορο τον ακροατή, έστω κι αν έχουν εκτελεστεί απο τον πιο ταλαντούχο performer. Οπότε δεν είναι μόνο θέμα "καλών ή κακών μουσικών" αλλά και θέμα πρωτογενούς υλικού του συνθέτη (έμπνευσης, μελωδικής αντίληψης κλπ) Αυτά, και πάλι ευχαριστώ για την υποστήριξη μέσα απο τα μηνύματά σας. www.youtube.com/user/MariosParadisis www.neocymatics.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση