gvour Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Πραγματι το καλυτερο σου. Θα σε ακούσω σήμερα στο ραδιόφωνο στις 8. Που και πως?Για πειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2012 εκπληκτικο!!!...μην αναβαζετε τετοια πραγματα ρε παιδια :-\εμεις τι θα κανουμε?θα κοψουμε τα χερια μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Πρώτον ,θα μπορούσες να την κρατήσεις λίγο στο reverb την lead,για πιο in your face ήχο που λέει κι ο Σταύρος. Δεύτερον,δεν θα σου πω πολλά για το κομμάτι ,μόνο πως αυτό όπως και όλα τα άλλα σου έχουν μπει στην blues playlist μου μαζί με τα άλλα "παιδιά" (earl,srv,ford κλπ κλπ), σε ακούω σχεδόν καθημερινά και σε απολαμβάνω όσο και τους κυρίους από πάνω ;) Keep it up,we want more !Τις καλησπέρες μου man it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 "This video has been removed by user" ????? Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Can't put a price on love Το κατεβασα για να ξαναδω τη μιξη του. Ειναι και παλι διαθεσιμο (η ιδια εκδοχη μιας και δεν προλαβα). Θενκς Vasmar για το σχολιο και για τα λογια σου που τα θεωρω τιμη μου, οπως ευχαριστω και ολους τους φιλους που σχολιασαν :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2012 Θα συμφωνησω για το βαθος με τους υπολοιπους... Οσο για το παιξιμο. ηχο, υφος.....δεν εχω λογια..... ΜΠΡΑΒΟ !!! Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση