zeromancer Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 εννοειται...γουστα ειναι αυτα. απλως οσα videos εχω δει εγω τα πιο πολλα ειναι μετρια...π.χ οι him το 2002 παιζαν live ΑΘΛΙΑ και τωρα βγαζουν ματια σαν συνολο.και η φωνη βελτιώθηκε παρα πολυ.(ναι ειμαι himακιας τι να κανουμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Εγώ θεωρώ την Amy ΤΕΡΑΣΤΙΑ φωνή (και πολύ καλή στην σύνθεση), με εκπληκτική εκφραστικότητα, τεχνική, και χροιά. Μιλάει μέσα μου. Η άποψή μου αυτή έχει διαμορφωθεί από την παρουσία της στα studio albums των Evanescence. Φοβάμαι όμως μήπως είναι μια studio τραγουδίστρια. ;) Και είναι και κάτι άλλο. Στο Live ακούγονται γυναικεία (νομίζω) backing vocals ειδικά στις ψηλές, που δεν καταλαβαίνω από που έρχονται. ??? :-\ Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. ::) Το θέμα είναι πώς τα πάει στα Live γενικά (αφού θα μας επισκεφθεί σύντομα), γιατί αφ' ενός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που κάποιος θα πάει να δει την μπάντα, αφ' ετέρου η μπάντα (κατά τα άλλα) είναι μια χαρά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Mην αγχωνεσαι Στρατο η ΑMY θα σκισει εδω στο Elada .Αληθεια ποτε ειναι η συναυλια μπας και παω να τους δω-ακουσω; Πραγματικα ομως ορισμενα κομματια της σε καθηλωνουν ,ειναι σαν να μπαινουν βαθια στο μεδουλι σου (σκετη ανατριχιλα με την καλη εννοια αν με πιανεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Mην αγχωνεσαι Στρατο η ΑMY θα σκισει εδω στο Elada .Αληθεια ποτε ειναι η συναυλια μπας και παω να τους δω-ακουσω; Πραγματικα ομως ορισμενα κομματια της σε καθηλωνουν ,ειναι σαν να μπαινουν βαθια στο μεδουλι σου (σκετη ανατριχιλα με την καλη εννοια αν με πιανεις . Η συναυλία είναι 20 Ιουνίου στο "θέατρο βράχων"! :) Σε πιάνω! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Η κοπέλα φαίνεται να παλεύει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του live, δηλαδή να τρέχει αριστερά δεξιά πράγμα που επηρεάζει τις αναπνοές της, να παίζει πλήκτρα, να βρίσκεται συχνα σε σημείο όπου δεν υπάρχει μόνιτορ να ακούσει τη φωνή της, και να ανταγωνίζεται τον ορυμαγθό από κιθάρες και ντραμς, κάτι τέτοιο γίνεται αρκετά εύκολα στον ελεγχόμενο χώρο ενός στούντιο αλλα στη σκηνή τα πράγματα αγριεύουν. Κατά συνέπεια κάνει τα λάθη της, αλλά και εκεί όπου δεν ξεφεύγει, η φωνή της δεν έχει τον "αέρα" που έχει στις ηχογραφήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Σωστά, και σίγουρα είναι πολύ κουρασμένη (αν και δεν είναι η μόνη) από το world tour για το νέο τους album. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Η κοπέλα φαίνεται να παλεύει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του live, δηλαδή να τρέχει αριστερά δεξιά πράγμα που επηρεάζει τις αναπνοές της, να παίζει πλήκτρα, να βρίσκεται συχνα σε σημείο όπου δεν υπάρχει μόνιτορ να ακούσει τη φωνή της, και να ανταγωνίζεται τον ορυμαγθό από κιθάρες και ντραμς, κάτι τέτοιο γίνεται αρκετά εύκολα στον ελεγχόμενο χώρο ενός στούντιο αλλα στη σκηνή τα πράγματα αγριεύουν. Κατά συνέπεια κάνει τα λάθη της, Νομιζω οτι δε μιλαμε για τον τραγουδιστη απο γκρουπακι στα Πετραλωνα που λεει στον ηχοληπτη ''δωσε λιγο στο μονιτορ''κι αυτος λεει ''καλα'' αλλα συνεχιζει να μασουλαει τοστ κασερι-ζαμπον-ουγγαρεζα.. ;D Θελω να πω οτι με τοση τεχνολογια,με in ear monitoring,με..διορθωναιζερ,με,με,δεν παιζει κατι τετοιο. Εμενα μου φαινεται κουρασμενη απλα. Αν ερθει Αθηνα και συμβαινει το ιδιο,θα πει οτι για να γραψει μια λεξη κανει 200 takes ή οτι στο στουντιο τραγουδαει αλλη... :P >:( ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Ρε φίλε το άκουσες? Είναι να τρελαίνεσαι! Το έβλεπα χθες και δεν το πίστευα! :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Ρε φίλε το άκουσες? Είναι να τρελαίνεσαι! Το έβλεπα χθες και δεν το πίστευα! :o Nαι.Παραειναι εξω. Ρε μηπως τραβαει κανα ψυχολογικο ζορι και δε μπορει να παρει τα ποδια της? (ειναι κι ευαισθητο κοριτσι..) Απο ναρκωτικα πως τα παει? :-X GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2012 Εμενα μου φαινεται κουρασμενη απλα. Αυτό είναι φανερό, προσπάθησα να πάω λίγο παρακάτω και να βρω το γιατί. Και με σκεπτικό παρόμοιο με το δικό σου δεν πρόκειται για τραγουδίστρια από τα Πετράλωνα που δούλευε πρωινή δουλειά στη φάμπρικα και το βράδυ βγήκε για το νυκτοκάματο, τι την κούρασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση