MetalMan Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Hey παίδες, Την τελευταία βδομάδα ψάχνω να βρω ή tabs ή παρτιτούρα για παξιμαδοκλέφτρα αλλα δεν βρίσκω τίποτα εκτός απο κάτι συνχορδίες. Αν τα έχει κάποιος θα με βοήθαγε πολύ αν μου τα έστελνε. Ευχαριστώ (κάποιος να το αλλάξει, διάλεξα λάθος κατηγορία). Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 metal man εισαι εσυ ? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 φωνη: re do re mi fa solb solb fa fa mi mi re solb fa mi re do re mi fa solb la sib solb fa re mi do re la(χαμηλο) re la(χαμηλο) re σολο: la la re(ψηλο) do re(ψηλο) sib la sib do sib la solb fa re mi fa solb-fa mi la la re(ψηλο) do re(ψηλο) sib la sib do sib la solb fa re mi do re la(χαμηλο) re la (χαμηλο) re. .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 δε πολυκαταλαβα αυτα που εγραψε το φίλος απο πανω (δεν εχω και οργανο μαζί )οποτε σου γραφω πως το παιζω εγω (οπως το θυμαμαι χωρις το οργανο) Εισαγωγη. Λα ρε ντο λα# λα λα ντο λα# λα φα# φα φα μι ρε Φα# Φα Μι ρε Λα ρε ντο λα# λα λα ντο λα# λα φα# φα ρε μι ντο ρε λογια ρε ντο ρε μι φα φα# φα# φα φα μι μι ρε φα # φα μι ρε ρε ντο ρε μι φα φα# φα# φα φα μι μι ντο ρε υπαρχουν ενα σωρο εκτελεσεις. Εγω σου γραφω κατι σαν την παρακατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση