WilliamSats Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Τελικά αυτά του Amazon μου κάνουν αφού έχουν και μπόλικα ανταλλακτικά για να πάρω και έχω και λογαριασμό εκεί. Πάντως η κατάσταση στην Ελληνική αγορά είναι εντελώς τραγελαφική, πιο τραγελαφική πεθαίνεις απ'τα γέλια και το κλάμα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 αυτο το λες επειδη δεν βρηκες στην Ελλαδα αυτο που ζητας ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 αυτο το λες επειδη δεν βρηκες στην Ελλαδα αυτο που ζητας ? Ναι και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε μόνο στο συγκεκριμένο είδος. Μην πάμε όμως κατά 'κει τη συζήτηση Χρήστο μου γιατί φρικάρω (Same shit, different day you know? ;D) απλά ένα "σχολιάκι" ;D έκανα πριν. ;) Και....Ποιος μου έφερε συγκεκριμένη γέφυρα από Αμερική γιατί εδώ.... Ε? Οέο ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση