respecttheo7 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Από την άλλη και ο HT-5(head) είναι amp value for money και δεν έχει μεγάλες διαφορές απο τον HT-5C ειδικά αν είσαι αρχάριος δεν θα τις καταλάβεις. Λέω να πας σε HT-5 και στο μέλλον αν δε σε καλύπτουν τα έφε αγοράζεις και ένα πεταλάκι και είσαι κομπλέ. Ναι αλλά είναι πιο ακριβός από τον Bugera V22... Εχοντας παιξει και με τους τρεις μπορω να σου πω οτι ο Bugera ( τελικα αυτον πηρα ) εχει χροια μεγαλου και καλου ενισχυτη...Ειναι... πως να το πω... πιο γεματος σαν ενισχυτης...Παρεπιμπτοντως... Δεν μας εχεις πει τι στυλ παιζεις...Γιατι με τον Bugera ενω χρησιμοποιο 3 πεταλια disto ( DS-1 MD-2 Metal Muff ) εχω φτιαξει σετινγκς με τα οποια μπορω να παιξω και glam και παλαιοτερο χεβυ μεταλ σε στυλ Saxon χωρις να εχω το gain στο φουλ... Αρα αν μας πεις τι παιζεις μπορουμε να σε βοηθησουμε... Ευτυχώς ή δυστυχώς παίζω όλα τα στυλ και μου αρέσουν και τα πάντα.Οκ δε παίζω και death metal αλλά βαράω και καμιά μεταλιά στο τσακίρ κέφι.Με το Bugera v22 ξέρω θα χρειαστώ και πετάλι για τα βρώμικα.Για οικειακή χρήση πώς σου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Ναι αλλά είναι πιο ακριβός από τον Bugera V22... Ευτυχώς ή δυστυχώς παίζω όλα τα στυλ και μου αρέσουν και τα πάντα.Οκ δε παίζω και death metal αλλά βαράω και καμιά μεταλιά στο τσακίρ κέφι.Με το Bugera v22 ξέρω θα χρειαστώ και πετάλι για τα βρώμικα.Για οικειακή χρήση πώς σου φαίνεται? Μια χαρά είναι για οικιακή χρήση, και τα 22w σου επιτρέπουν να παίξεις και σε πρόβα και σε live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση