Προς το περιεχόμενο

Boss RC-50 Mods?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Να πουλήσω την λουπιερα για 300 (πανω κατω ) και να δωσω αλλα 200 θεωρω υπερβολη.ασε που πιστευω πως δεν δικαιολογείται τοση μεγαλη διαφορα στην τιμη.

Ποιά διαφορά στην τιμή; η RC-300 έχει την ίδια τιμή που είχε η RC-50.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω το δικο μου το πηρα πριν 2 χρονια απο DV 420 ευρουλακια και ο θωμας  εχει την rc-300 520 και το dv 545.

βεβαια εγω εννοουσα την διαφορα που καλούμαι να πληρωσω πουλώντας την rc-50 και να παρω την rc-300

• Guru

εγω το δικο μου το πηρα πριν 2 χρονια απο DV 420 ευρουλακια και ο θωμας  εχει την rc-300 520 και το dv 545.

Κακώς κοιτάς τιμές εξωτερικού. Στην Ελλάδα θα την βρεις φθηνότερα.

βεβαια εγω εννοουσα την διαφορα που καλούμαι να πληρωσω πουλώντας την rc-50 και να παρω την rc-300

Το κατάλαβα εκ των υστέρων ότι αυτό εννούσες, αλλά και πάλι η διαφορά δεν είναι 200 ευρώ, αρκεί βέβαια ... να βρεις αγοραστή για την δικιά σου στα 300 ευρώ που ζητάς, εκεί μπορεί και να τα ξεπεράσεις, εξαρτάται.

Τέλος πάντων, αν και το βρίσκω λιγάκι υπερβολικό να μην σου κάνουν οι χρόνοι της RC-50, μπορείς ως συμπληρωματικά να κοιτάξεις τα RC-30 ή RC-3. Αν σε εξυπηρετούν σ'αυτό που θες να κάνεις.

για αυτο σου λεω 200 ευρω διαφορα γιατι δεν παιζει να την πουλησω 300...καπου σατο 250αρι ατο βλεπω(ο αλλος κιθαρίστας του συγκροτήματος ενδιαφέρεται να την παρει).

θα δω ποσο εχει και στα μαγαζια της θεσσαλονικης/αθηνας αν και αυτον τον καιρο δυσκολα θα δωσω για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του gear μου τοσα χρήματα.

σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...τα μικρα τις σειρας δεν με βολευουν.βεβαια αλλη λυση ειναι το jamman αλλα και παλυ θεωρω πολυ πιο ευέλικτο το RC-50

• 1 μήνα αργότερα...

γεια χαρα φορουμ...

οπως λεει και ο τιτλος σκεφτομαι να αντικαταστήσω την λουπιερα μου με το νεο μοντέλο της boss.πιστεύετε πως αξίζει αξίζει μια τέτοια κίνηση? να ρωτησω και κατι αλλο πιο δυσκολο που παιζει ν ατο εχω ξαναρωτησει σοτ παρελθον? Υπαρχει περίπτωση να γινει μοντα στην rc 50 για να αυξηθεί η μνημη?...νομιζω μου ειχατε πει οχι αλλα για το και καλα το ξαναρωταω

σωστος απλως ειπα να κανω το θεμα για να μας πουν παιδια που πούλησαν την RC 50 και πηραν την 300.(αρεκτοι ηταν αυτοι που την πουλουσαν στις αγγελιες)Μαλλον ομως δεν θα δουμε κατι καινουργιο οποτε αν θελουν οι Μods να το διαγραψουν

σωστος απλως ειπα να κανω το θεμα για να μας πουν παιδια που πούλησαν την RC 50 και πηραν την 300.(αρεκτοι ηταν αυτοι που την πουλουσαν στις αγγελιες)Μαλλον ομως δεν θα δουμε κατι καινουργιο οποτε αν θελουν οι Μods να το διαγραψουν

μπορεις να συνεχισεις και στο προηγουμενο σου θρεντ καθοπτι αφορα το ιδιο μηχανημα αλλα και την ιδια (σχεδον) απορια  :)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου