gregg Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Ενας απο τους αγαπημενους μου συνθετες και κιθαριστες. Και ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια. Παρακατω εφτιαξα μια εκδοχη του. Hope you enjoy :) https://www.box.com/s/cba233794cfb17d124ca (το SoundCloud πρεπει να εχει καποιο προβλημα, μολις επανελθει θα δωσω ενα link απο εκει) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Πολύ με άρεσε!!! :) Το παίξιμο και η φωνή σου, βγάζουν απίστευτο feeling... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Εύγε Γρηγόρη. Έπιασες μεγάλο κομμάτι από ένα πολύ αγαπημένο μου άλμπουμ και το απέδωσες εξαιρετικά και με το δικό σου ύφος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Το σολάκι στο τέλος το έχεις "δανειστεί" απο τη μελωδία της φωνής στο κουπλέ του "As the years go passing by"? ;) 8) Πολύ ωραίος για άλλη μιά φορά!.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Κομμμμμμμματος !!!!!!! think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Bravo Γρηγορη. Μου άρεσε αν και θα το ήθελα λίγο πιο αργό.Το αγαπημένο μου απο Rush. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Ωραίος Γρηγόρη :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Πολυ ωραιο. Ομορφο παιξιμο φοβερη ερμηνεια! Και ο ηχος ηταν αψογος. We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Eίναι το 1ο σου που μ' άρεσε η φωνή πιο πολύ απ' τη κιθάρα. Άρα, one step forward. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Σας ευχαριστω απαντες για τα σχολια σας παιδες. Να'στε καλα :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση