jacob26 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Σορυ για το offtopic , αλλα ακουσα και απο κοντα τον Ibanez Tsa15 σε κεφαλι με μια καμπινα hughes & kettner με ενα vintage 30 μεσα . Παιδια ο ενισχυτης πιστευω χαριζεται δεν πωλειται . Προσπαθω εδω και καιρο να βρω κατι φτηνο , ευκολο στο κουβαλημα με καλο καθαρο . Εχω δοκιμασει vox nighttrain , blues junior , tiny terror , και ο TSA15 ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ . Στο καθαρο εχει απιστευτο headroom , και το βρωμικο του ειναι πολυ καλο και εχει και boost , ενω σε ολους τους υπολοιπους δεν μπορεις να το εχεις footswitchable . Κατι που δεν με πολυ απασχολει αφου θα τον ταισω με πεταλια . Το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει βαθος ( αλλα βαζεις πεταλι και εχει και effect loop ) και οτι πρεπει να αγορασεις ξεχωριστα το footswitch (επισης δεν με νοιζει ) . Πιστευω οτι στο θεμα fenderika καθαρα σε φτηνη τιμη ειναι ισως η μοναδικη φτηνη λυση ( με 6v6 λαμπες ) . Αχ αντε μαζευε λεφτα μεσα στην κριση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Κατι που δεν με πολυ απασχολει αφου θα τον ταισω με πεταλια . ...κι ένα από αυτά (tubescreamer) το έχει ήδη ενσωματωμένο, αποτελώντας το βρώμικό του κανάλι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Συγνώμη και από εμένα για το off topic, αλλά όντως ο συγκεκριμένος ενισχυτής (ibanez tsa15), φαίνεται τρελό bargain, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του πάντα. Δυστυχώς όμως όσο και αν έψαξα στο forum μας δεν βρήκα πολλές πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jacob26 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε ενα thread για τον TSA15 ? Εγω εχω ψηθει ασχημα να τον παρω παντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2012 Μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε ενα thread για τον TSA15? Ναι, ναι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση