Προς το περιεχόμενο

Επειγον! Προβλημα με τη γεφυρα..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα! Οταν εβγαλα τις χορδες απο την κιθαρα μου (epiphone sg special) καταλαβα οτι η γεφυρα εχει γινει αστα να πανε... Αρχικα το συρματακι που κραταει σταθερες τις βιδες της γεφυρας εχει στραβωσει.. επισης το υψος εχει βιδωθει περισσοτερο και οι βιδες στη γεφυρα εχουν βιδωθει κι αυτες περισσοτερο... Τελος θελω να αλλαξω και nut(καβαλαρη) γιατι εχει φθαρθει αρκετα.. Ξερεις κανεις ποσο θα κοστισει ολο αυτο? (αν ξερετε καλα μαγαζια στην Αθηνα πειτε μου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα! Οταν εβγαλα τις χορδες απο την κιθαρα μου (epiphone sg special) καταλαβα οτι η γεφυρα εχει γινει αστα να πανε... Αρχικα το συρματακι που κραταει σταθερες τις βιδες της γεφυρας εχει στραβωσει.. επισης το υψος εχει βιδωθει περισσοτερο και οι βιδες στη γεφυρα εχουν βιδωθει κι αυτες περισσοτερο... Τελος θελω να αλλαξω και nut(καβαλαρη) γιατι εχει φθαρθει αρκετα.. Ξερεις κανεις ποσο θα κοστισει ολο αυτο? (αν ξερετε καλα μαγαζια στην Αθηνα πειτε μου)

το υψος και οι βιδες ειναι θεμα set up δεν θελει ανγκαστικα αλλαγη.Αν θες να την αλλαξεις πηγαινε την ειτε σε καποιον μαστορα να στα κανει και να σου βαλει την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ (το λεω γιατι και εγω την εχω πατησει με αγορα απο ιντερνετ με γεφυρα).μια καλη γεφυρα παει συνηθως απο 30-50.Το νατ δεν παει ακριβα συνηθως..τωρα ολα αυτα δεν νομιζω να πληρωσεις τρελλη εργασια.

Τελος θελω να αλλαξω και nut(καβαλαρη) γιατι εχει φθαρθει αρκετα..

Αλλο καβαλαρης αλλο nut. Καβαλαρης (στις κλασσικες) ειναι αυτο

126.jpg

ενω nut ειναι αυτο nut.jpg

Πανω απο 30 αποκλειεται (χωρις καινουργια γεφυρα) τωρα αν θελει και η γεφυρα αλλαγμα δεν ξερω. Αλλα ενα σεταρισμα + nut ειναι γυρω στα 20Ε. Εαν εισαι αθηνα μπορω να σου προτεινω πολυ καλους μαστορες που μπορει να στο κανουν και πιο φτηνα

My spirit sighs in peace - Opeth

ευχαριστω γι αυτα που λετε και για τις προτασεις σας αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει στραβωσει ενα συρματακι πανω στη γεφυρα το οποιο κραταει σταθερες τις βιδες πανω στις οποιες στηριζονται οι χορδες... θα μπορουν να το αλλαξουν οι μαστορες αυτο? (ναι απο αθηνα ειμαι προτεινε μου τους μαστορες αμα δεν σου ειναι κοπος :) )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου