pantelis300 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Ανέβασα αυτό το κομμάτι χθες το οποίο το έχω ηχογραφήσει πολύ πρόχειρα (σε 2 - 3 ώρες) και σκέφτηκα να το ξαναγράψω, πιο σοβαρά αυτή τη φορά, προσθέτοντας κάποιο πιο ασυνήθιστο όργανο (όπως φυσαρμόνικα ή/και κάποια κρουστά). Και ποιόν σκέφτηκα... Αν δεν θέλετε να συνεισφέρεται, μπορείτε απλά να postarete την γνώμη σας! ;D Υ.Γ. Για όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να του το στείλω σε mp3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Το ειδα μολις και εχει περασει καιρος αλλα αν δεν εχεις βρει καποιον να σου βαλει φυσαρμονικα εγω προσφερομαι , το μονο θεμα ειναι οτι θα μου παρει μερικες μερες γιατι εγω στο σπιτι δεν μπορω να κανω εγγραφη και θα πρεπει να το κανω σε εναν φιλο μου οταν μπορει αυτος, αλλα αν θες μπορω να το προσπαθησω και να στο στειλω οταν το τελειωσω Φιλικα Δημητρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Χμμμ.. χλωμό να απαντήσει ο παντελής καθώς αυτό ήταν το ένα και μοναδικό μήνυμα του εδώ... ίσως να απελπίστηκε που δεν απάντησε κανείς. Το μεηλ που έχει στο προφιλ του ειναι αυτό : [email protected] δοκίμασε να του κάνεις μία κρούση εκεί :) Όπως και να χει, θα ταν ωραία να έκανες μια προσπάθεια :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Χμμμ.. χλωμό να απαντήσει ο παντελής καθώς αυτό ήταν το ένα και μοναδικό μήνυμα του εδώ... ίσως να απελπίστηκε που δεν απάντησε κανείς. Το μεηλ που έχει στο προφιλ του ειναι αυτό : [email protected] δοκίμασε να του κάνεις μία κρούση εκεί :) Όπως και να χει, θα ταν ωραία να έκανες μια προσπάθεια :) Ναι και γω ψηνομαι και δεν ειναι και πολλοι που θελουν φυσαρμονικα στα κομματια τους βεβαια το συγκεκριμενο ειναι ταμαμ για blues προσεγγιση , και εγω ψοφαω για blues ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Aν για κανα 2 μερες δεν το δει θα του στειλω ενα mail ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση