BlackScorpio Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Και αισίως μετά απο 30+ χρόνια λειτουργίας, ο κόπανος του Rogers έμεινε κολλημένος στο δέρμα... Έσπασε το ελατήριο. Θα βρώ παρόμοιο σε καταστήματα με είδη ελατηρίου ή η μόνη λύση είναι η εταιρία, η οποία έχει κλείσει απ'όσο ξέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Δες τα spare ελατήρια που υπάρχουν στο εμπόριο απο άλλες εταιρίες μήπως ταιριάξει κανένα. Το πιθανότερο είναι να κάνεις με κάποιο τη δουλειά σου. ;) Πάντως στη θέση σου θα κράταγα την αντίκα στη βιτρίνα και θα έπαιρνα ενα άλλο πετάλι να τρώει το καθημερινό ξύλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Και βεβαια θα βρης ελατηριο ολα ειναι περιπου ιδια .Εξ'αλλου δεν ειναι ακριβα.Και καλα που το εθιξες να παω να αγορασω και εγω 1-2 για ανταλλακτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Είμαι 95% σίγουρος οτι θα βρεις και μέσω ebay κλπ...Μια βόλτα στο κέντρο (Ομόνοια-Αθηνάς) ίσως βοηθήσει καθώς αν είναι κοινό θα βρεις και εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Thanks guys. Θα ψάξω στο κέντρο και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Αμα κατεβεις παρε και το ελατηριο μαζι σου και πηγαινε drum store ,τριμη ,νακα και γενικα οπου πουλανε ντραμς θα βρης οπωσδηποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2012 Κάτι τέτοιο θα έκανα. Και αν δε βρώ σε αυτούς θα πάω στην Αθηνάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση