wyndorf Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Ναι ρε παιδί μου δεν λέω , καλα τα λες , και εγώ μαζί σου.....αλλα έναν μετριο τραγουδιστή μπορείς να το κανείς να ακουγεται πάνω του μέτριου ακόμα και σε live καταστάσεις ....οκ το αγγέλους μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό...... :) Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 αλλα έναν μετριο τραγουδιστή μπορείς να το κανείς να ακουγεται πάνω του μέτριου ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ... ;D να διαφωνω,απλα τον κανεις να ακουγεται λιγοτερο παραφωνος...ομως αν ειχα 1 ευρω για καθε 100% in tune ΜΕΤΡΙΟ-KAKO τραγουδιστη-τραγουδιστρια που εχω ακουσει στη ζωη μου θα ημουν ο Bill Gates... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δεν ειναι αποκλειστικά μόνο το pitch σε ένα τέτοιο rack .....γενικότερα πάντως η συγκεκριμένη εταιρια έχει κανει θαυματα σε αυτο τον τομέα του vocal processsing.....το έχω δει....πάντα μιλάω για τον μετριο τραγουδιστη να γινεται πάνω του μέτριου , όχι την Βερα Λάμπρου να γινεται Celline Dion ...... Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση