ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Τι γνώμη έχετε για αυτό το κιθαρόνι? Το έχει παίξει κανένας σας? Επίσεις θέλω να μάθω για το μανίκι .Στη σελίδα της Epiphone λέι ότι είναι slim 60s style ενώ σε κάποια reviews που είδα λένε ότι φερνει πιο πολύ σε 50s http://www.thomann.de/gr/epiphone_es_345_ch.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Κατάλαβα.Κανένας ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Γενικά δεν συμπαθώ τις ακουστικοηλεκτρικες αλλα είχα δει πριν λίγο καιρό το βίντεο κ αν δεν το έχεις δει στο στέλνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 To έχω δεί και εγώ το βίντεο.Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση