Προς το περιεχόμενο

Hohner Revelations... ανάσταση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ειδες που φοβοσουν την διαδικασια ?  ;D ολα καλα και ειναι και υπεροχη - μπραβο - απο μαγνητες ? σου αρεσουν τελικα ή θα τους πεταξεις κατα δω ??  ;D ;D

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!  8)

απο μαγνητες ? σου αρεσουν τελικα ή θα τους πεταξεις κατα δω ??  ;D ;D

Κοίτα...επειδή μου πιάσανε λίγο τον κώλο στα ανταλακτικά...(βιαστηκα και εγώ να πώ την αλήθεια) για την ώρα θα τους αφήσω... ατύχησες  :P :P

Ο neck είναι πολύ ωραίος και γλυκός και στη middle θέση πιό ουδέτερο αλλά ωραίο... στη bridge θέση με χαλάει κάπως.... πολλά πρίμα, κάπως ξερός ήχος...

αλλα ντάξει ούτε μια ώρα δεν ασχολήθηκα απο όταν την ολοκληρώθηκε..οπότε ακομα θέλω να την ψάξω .... αν σε φέρει ο δρόμος αθήνα πες να έρθεις να τη δεις και να την ακούσεις που φαινεται να το έχεις άχτι  ;)

αν σε φέρει ο δρόμος αθήνα πες να έρθεις να τη δεις και να την ακούσεις που φαινεται να το έχεις άχτι  ;)

χεχε θα μιλησουμε - με τον συγκεκριμενο συνδιασμο μαγνητων δεν εχω ξαναπαιξει και οντως με τρωει η περιεργεια  ;)

Terry rules the bass

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Να μαι παλίιιιιι  ;D

Χθές λοιπόν έβγαλα την εν λόγω κυρία από μια θήκη που την είχα αφήσει (ξεχάσει καλύτερα) 2-3 εβδομάδες τώρα. Η θήκη είναι μαλακή...

Το πρόβλημα είναι οτι στις χορδές πάνω από τους μαγνήτες είχε σκουριάσει...

Οκ ξέρω ότι με τον ιδρώτα που μένει κλπ κλπ αλλά σε μαλακή θήκη?? Νόμιζα οτι ισχύει κυρίως για σκληρή... και τόσο γρήγορα? Μήπως φταίει το ότι στις βίδες απο τους μαγνήτες υπάρχουν ακόμα υπολείμματα σκουριάς ??

Ευχαριστώ και πάλι!

Να μαι παλίιιιιι  ;D

Χθές λοιπόν έβγαλα την εν λόγω κυρία από μια θήκη που την είχα αφήσει (ξεχάσει καλύτερα) 2-3 εβδομάδες τώρα. Η θήκη είναι μαλακή...

Το πρόβλημα είναι οτι στις χορδές πάνω από τους μαγνήτες είχε σκουριάσει...

Οκ ξέρω ότι με τον ιδρώτα που μένει κλπ κλπ αλλά σε μαλακή θήκη?? Νόμιζα οτι ισχύει κυρίως για σκληρή... και τόσο γρήγορα? Μήπως φταίει το ότι στις βίδες απο τους μαγνήτες υπάρχουν ακόμα υπολείμματα σκουριάς ??

Ευχαριστώ και πάλι!

Γιατι ? ποια η διαφορα μαλακης θηκης και σκληρης ? επειδη "θεωρητικα" αναπνεει καλυτερα ? οχι......αμα ειχε μηνει ιδρωτας ή κατι τετοιο θα σκουριασουν........βεβαια δεν ξερω αν "μεταφερεται" η σκουρια απο τα υπολοιματα των βιδων....

Σε παρομοια περιπτωση (δικια μου) δεν εχω αυτο το φαινομενο και ας ειναι σκουριασμενη μεχρι και η γεφυρα......

Το ποιο πιθανο ειναι οταν περνουσες τις χορδες να μην ηταν καθαρα τα χερια σου  ;)

Terry rules the bass

Γιατι ? ποια η διαφορα μαλακης θηκης και σκληρης ? επειδη "θεωρητικα" αναπνεει καλυτερα ? οχι......αμα ειχε μηνει ιδρωτας ή κατι τετοιο θα σκουριασουν........βεβαια δεν ξερω αν "μεταφερεται" η σκουρια απο τα υπολοιματα των βιδων....

Σε παρομοια περιπτωση (δικια μου) δεν εχω αυτο το φαινομενο και ας ειναι σκουριασμενη μεχρι και η γεφυρα......

Το ποιο πιθανο ειναι οταν περνουσες τις χορδες να μην ηταν καθαρα τα χερια σου  ;)

Ναι...μαλακή σκέφτηκα είναι η θήκη... πανί ειναι...θα "αερίζεται" ;)

Δεν την άφησα γιαυτό όμως όπως έιπα την ξέχασα και όποτε την έβλεπα έλεγα να τη βγάλω αλλά πως τύχαινε και παρουσιαζόταν κάτι τόσο σημαντικό και το αμελούσα δεν ξέρω.... :P

Ναι λογικά λερωμένα χέρια θα είχα...εκεί με τα μαστορέματα και τα λάδια και τα διάφορα...δεν το σκέφτηκα οτι θα πειράζει...

Oh well .... σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Ευχαριστώ!

Αδερφέ καλόπαιχτη!

Την είχα δοκιμάσει κάποτε και είναι πολύ συμπαθπτηκή κιθαρούλα.

Θυμάμαι σε εκείνη που δοκίμασα ότι είχε κάτι μαγνήτες που γράφανε επάνω ένα made in england και τίποτε άλλο.

Ήταν λίγο κουρμπαριστοί σαν radius ένα πράμα και είχαν καλό outpout χωρίς όμως να βρομίζει το σύμπαν.

Δηλαδή άκουγες και το παραμικρό χωρίς να χρειάζεσαι να προσθέτεις gain.

Flying High Again

Απο καλά λόγια άλλο τίποτα για τι σκουριά όμως κανείς ε?

Αστειεύομαι φυσικά!

Σας ευχαριστώ όλους! Και όποιος θέλει μπορεί και να την δοκιμάσει... (αν φέρει μαζί του μπύρες  ;D ;D ;D ;D )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου