trolley Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Παιδιά, θέλω και εγώ λινκ για αυτό το βίντεο (την πλήρη έκδοση). Προσωρινά (μέχρι την αναγραφή του λινκ) επιτρέπονται τα grenglish, τα κεφαλαία, τα banners, τα προσωπικά μηνύματα κλπ. Εξακολουθούν να απαγορεύονται τα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα. Σβέλτα λέμεεεε..... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Παιδιά' date=' θέλω και εγώ λινκ για αυτό το βίντεο (την πλήρη έκδοση). Προσωρινά (μέχρι την αναγραφή του λινκ) επιτρέπονται τα grenglish, τα κεφαλαία, τα banners, τα προσωπικά μηνύματα κλπ. Εξακολουθούν να απαγορεύονται τα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα. Σβέλτα λέμεεεε.....[/quote'] Ποιo video; Την Αργυρώ θέλεις κι εσύ; :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Ποιo video; Την Αργυρώ θέλεις κι εσύ; :lol: :lol: Γιατί εγώ τι είμαι, δεν είμαι παιζάκι; Σέλω και εγώ... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Παιδιά' date=' θέλω και εγώ λινκ για αυτό το βίντεο (την πλήρη έκδοση). Προσωρινά (μέχρι την αναγραφή του λινκ) επιτρέπονται τα grenglish, τα κεφαλαία, τα banners, τα προσωπικά μηνύματα κλπ. Εξακολουθούν να απαγορεύονται τα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα. Σβέλτα λέμεεεε.....[/quote'] Eye ...προσθετεις ποντους στην προσωπικοτητα σου με αυτες τις δηλωσεις..αρχιζω να σε βαζω στους My Favorites.... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Ποιo video; Την Αργυρώ θέλεις κι εσύ; :lol: :lol: Γιατί εγώ τι είμαι' date=' δεν είμαι παιζάκι; Σέλω και εγώ...[/quote'] Οκ... Κάτι θα γίνει. Check your pm box... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Παιδιά' date=' θέλω και εγώ λινκ για αυτό το βίντεο (την πλήρη έκδοση). Προσωρινά (μέχρι την αναγραφή του λινκ) επιτρέπονται τα grenglish, τα κεφαλαία, τα banners, τα προσωπικά μηνύματα κλπ. Εξακολουθούν να απαγορεύονται τα πολιτικά και θρησκευτικά θέματα. Σβέλτα λέμεεεε.....[/quote'] Eye ...προσθετεις ποντους στην προσωπικοτητα σου με αυτες τις δηλωσεις..αρχιζω να σε βαζω στους My Favorites.... :D :D Ναι ρε συ Αντώνη, κι εγώ τον έιχα για άλλον ένα "βαρετό mod", αλλά μετά απ'αυτό, άρχισα να τον βλέπω με καλό μάτι.... :lol: :lol: 8) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Γιατί εγώ τι είμαι' date=' δεν είμαι παιζάκι; Σέλω και εγώ...[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Χτύπισε 40άρι σήμερα στην Αθήνα?? :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Γιατί εγώ τι είμαι' date=' δεν είμαι παιζάκι; Σέλω και εγώ...[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Χτύπισε 40άρι σήμερα στην Αθήνα?? :lol: xaxaxaxaxaxaa....xaxaxaxaxaa.... :D :D :D :D :D :D Ενταξει ..θα με κραξετε.....το ξερω...αλλα με τετοια ζεστη εμενα...ενα πραγμα θα με δροσιζε.....ΒΩΚΟ;;;Που εισαι;;;; Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Επειδή το ζήτησε ο antouan... Telecaster ή...γουνάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Eπειδη εχω ενα προβλημα εδω με τα λινκ...γιατι μου βγαζει το μισητο σημα.... Access currently denied by Xerox. Δωσε μου Hindmost το description Που εδωσες στο βιντεο να το ψαξω αλλιως...thanks :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση