DrRhythm Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 antouan ανέβασε κάνα άλλο ρε μάγκα........ Αυτά τα απολάυσαμε... και τα απολαμβάνουμε.... Από τα άλλα που μού'λεγες.... velly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Κι'ένα εκπαιδευτικού χαρακτήρα: http://www.youtube.com/watch?v=FbfDdsMqd0Y&search=anal :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Παιδιά αυτή τη στιγμή, στο γραφείο είναι ο Βασίλης Λεβέντης...!! Το πιο κουφό πράγμα στη ζωή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Παιδιά αυτή τη στιγμή' date=' στο γραφείο είναι ο Βασίλης Λεβέντης...!! Το πιο κουφό πράγμα στη ζωή μου...[/quote'] ....part2 προσπαθεί να μας πουλήσει λαχνούς και καπέλα "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 προσπαθεί να μας πουλήσει λαχνούς και καπέλα "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ".... Πάρε και για εμάς μερικά. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 προσπαθεί να μας πουλήσει λαχνούς και καπέλα "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ".... Πάρε και για εμάς μερικά. 6,5 ευρώ το ένα τα δίνει ο αγιογδύτης...!! Έχει έξοδα αυτήν την περίοδο το παιδί. Καλού-κακού με το που τον έιδα, έκλεισα όλα τα παράθυρα με alt+f4 , μην τυχόν έχω αφήσει κανένα στα βιντεάκια του στο youtube... Φαντάζεστε; ...πάντως εφημερίδα πήρα "Αντιδιαπλοκή" !! Με πρωτοσέλιδο : "ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ" λιώσιμο....!!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Παιδιά είπαμε, όχι πολιτικά. Ας σταματήσει εδώ το συγκεκριμένο. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω αν γράφτηκε κάποιο άλλο σχόλιο μεταξύ του δικού μου και το Γεράσιμου, πάντως οκ, ζητώ συγγνώμη εάν καθ'οιονδήποτε τρόπο προκάλεσα το κοινό αίσθημα. Το τελειώνω εδώ με μια photo για να μην νομίζετε κι ότι σας δούλευα... sorry και πάλι :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Επειδή το ζήτησε ο antouan... Ένα μικρό δείγμα... http://www.youtube.com/watch?v=KZPPl5sQ5P0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2006 Με κανεις ευτυχισμενο.......... :D :D ...δινεις νοημα στην τελευταια μερα μου στην Αθηνα... :D Σε ευχαριστω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση