Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Οοοpssss. ;D Ψήφισα προχθές, και ξέχασα να πώ τι!! Λοιπόν , είχα και εγώ παρόμοιο δίλημμα πριν κάνα εξάμηνο. Κατέληξα . Σαν πρώτη αγορά, jazz bass. (αυτό έριξα και στην κάλπη ;D) Πάντως ανήκω και εγώ στην κατηγορία που υποστηρίζει ότι και τα δύο χρειάζονται. Κάποια στιγμή , sooner or sooner, ;D ;D θα πάρω και το P. Καλές αγορές , όπου και αν καταλήξεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill vp. Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Ακριβώς αυτό. Παίζεις τα πάντα όλα :) με ένα Jazz για αυτό και είναι η πρώτη επιλογή (αλλά θα ξαναπώ ότι και το P, αν και πιο ροκάδικο όργανο έχει «κελαηδήσει» στα χέρια μεγάλων παικτών σε άλλα μουσικά είδη). Το ΜΜ/P το έφτιαξα από περιέργεια- part κατασκευή, κάνεις ότι θέλεις ;D- και τελικά όταν παίζω με αυτό κατά πλειοψηφία το χρησιμοποιώ ως ΜΜ και λιγότερο σαν P (κυρίως σε slap). Για να πω την αλήθεια η ιδέα για αυτό μου ήρθε από το The Wife- τo P bass του Billy Shehan που του... άλλαξε τα φώτα (σκάλοπ, humbucker στην neck possition). Οπότε εγώ του κότσαρα έναν MM πίσω και φυσικά το ονόμασα The Wife- με decal κατασκευής του μεγάλου Marathon ;D ;D ;D ;D Φωτο σε παρακαλώ του MM/P. Με ενδιαφέρει η τοποθέτηση των μαγνητών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BASSKILLER Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Εισαι σιγουρος οτι το music man ειναι passive ???? ??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Να σας πώ την αμαρτία μου έχω ενα jazzbass του 81 αυτό το χρυσό μοντέλο .Ολα καλά ο ήχος που ακούς στους δίσκους μια χαρά αλλά είναι 100 κιλά το άτιμο .Για να μελετήσεις αν το βάλεις στο πόδι παναγία μου . αν το κρεμάσεις στη ζώνη , σε 6 μήνες αποκτάς σκολίωση. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Να σας πώ την αμαρτία μου έχω ενα jazzbass του 81 αυτό το χρυσό μοντέλο .Ολα καλά ο ήχος που ακούς στους δίσκους μια χαρά αλλά είναι 100 κιλά το άτιμο .Για να μελετήσεις αν το βάλεις στο πόδι παναγία μου . αν το κρεμάσεις στη ζώνη , σε 6 μήνες αποκτάς σκολίωση. ;D ;D ;D ;D Jazz: 4.1kg, precision:4.2kg, sterling ray34ca: 4.7kg(!!!) :o...........και έχω και πρόσφατη μικροδισκεκτομή στην μέση.....οριακά σηκώνω το jazz για λίγη ώρα. Το βάρος είναι ένα θέμα ειδικά όσο περνάν τα χρόνια. How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Φωτο σε παρακαλώ του MM/P. Με ενδιαφέρει η τοποθέτηση των μαγνητών. Voila all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Voila Τη mistress την έχεις κρυφή; :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Τη mistress την έχεις κρυφή; :D Όχι αλλά είναι ένα απλό P/J σε... συνετό χρώμα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Δε με λες ομορφόπαιδο. Γιατί θες να μας στραβολαιμιάσεις; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Δε με λες ομορφόπαιδο. Γιατί θες να μας στραβολαιμιάσεις; ;D Ποιος εγώ; ;D ;D ;D ;D Η ριμάδα η τεχνολογία ;D Πάντως αναφορικά με τις επισημάνσεις των Vac&Theod περί βάρους, τα ash... κούτσουρα είναι ασήκωτα :D Οπότε alder για να μας μείνει η μέση- εκτός αν πέσουμε σε κάνα παλιό με swamp ash που δεν είναι «νταμάρι» ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση