Προς το περιεχόμενο

The Great Gig @ Radio Arvila - Young Lust

neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Έλα βρε Neeq... Η μπάντα σου είναι; Μπράβο σας, σας είδα χθες live. Το «είχατε» ωραία το κομμάτι και ηχητικά και παικτικά και σαν ύφος.

Βέβαια περίμενα τον μπασίστα σας με Precision  ;D αλλά μου άρεσε η Rick άποψη (και ο ήχος)  8) να του μεταφέρεις σε παρακαλώ τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς  :) 

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εμένα μου αρέσατε. Ωραίο γκρουπ. Υπήρχε δέσιμο.

Αλλά Pink Floyd tribute γκρουπ είστε κυρ-Neeqο μου. Σας παρακαλώ όχι με παντελόνια κοντομάνικα δημοσίως. Στις πρόβες, αν θες, και με σώβρακο...

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Εύγε παίδες!

Όντως παίζετε πολύ καλά και μου αρέσει πολύ το δέσιμο στις κιθάρες σας. Ενώ τις ξεχωρίζεις ανά πάσα στιγμή, ακούγονται σαν ένα πράγμα.

Υ.Γ.: Κούκλα το πας το hammond!

Δεν ξέρω αν έχω μακρυ παντελόνι στη ντουλάπα πλεον..Καλοκαίριασε, πάνε τα μακρυμάνικα. Ενα καλό έχω μόνο, σιδερωμένο, μηπως και κάτσει καμια βάφτιση :P

(Είναι όντως κακό? Και γιατι?)

Νικόλα τι να σου πω κι εγω. Τις κιθάρες τις είδες. Ο τραγουδιστής-κιθαρίστας έχει αρκετά JAM πετάλια και ένα electro harmonix OD αν θυμάμαι καλά.

Ο άλλος κιθαρίστας παίζει με BOSS πετάλια, αλλά εδω έπαιξε με το OD του ενισχυτή, γιατί είχαμε τρελα προβλήματα με θορυβο από τα ρευματα. Οι ενισχυτές ήταν Koch.

Εγώ έπαιξα με ένα Kurzweil K2661, καρφί σε DI και από κει στην κονσολα :P

Eυχαριστούμε και ευχαριστώ μεσιέ σφακού. :)

Ο άλλος κιθαρίστας παίζει με BOSS πετάλια, αλλά εδω έπαιξε με το OD του ενισχυτή, γιατί είχαμε τρελα προβλήματα με θορυβο από τα ρευματα. Οι ενισχυτές ήταν Koch.

Ο Μανωλάκης έπαιξε καρφί; Ω ρεεε... Καλά που υπάρχει και βίντεο... (Χαιρετισμούς να του δώσεις και να του πεις ότι τον κοροϊδεύω που έπαιζε καρφί. Μην μου πεις την απάντησή του. Την ξέρω.)

ΥΓ BTW τελικά οι επιφυλάξεις μου για το gain του μικρού Koch επαληθεύονται...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Ο Μανωλάκης έπαιξε καρφί; Ω ρεεε... Καλά που υπάρχει και βίντεο... (Χαιρετισμούς να του δώσεις και να του πεις ότι τον κοροϊδεύω που έπαιζε καρφί. Μην μου πεις την απάντησή του. Την ξέρω.)

ΥΓ BTW τελικά οι επιφυλάξεις μου για το gain του μικρού Koch επαληθεύονται...

Οχι καρφι, μονο το OD έβγαλε από τη σειρά. Και είχε πολλές αντιρρήσεις μέχρι να το κάνει, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος δυστυχως.

Επειδή είμαι άρρωστος με Floyd, θέλω να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Μοναδική "παραφωνία" στα δικά μου αυτιά, που είμαι απαιτητικός σε ότι έχει να κάνει με Floyd, η φωνή/χροιά του τραγουδιστή. Κατά τα άλλα, super!

@Terry Κι εγώ παραξενεύτηκα με το Rick, αλλά ηχητικά έδενε και έδινε πάρα πολύ.

Need.More.Fuzz.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου