Nestoras Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Είσαι ο Parov Stelar* της Ελλάδος Δικέ μου! Μόνο που αυτός είναι Parod(ία) Styliar(ι). :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Μόνο που αυτός είναι Parod(ία) Styliar(ι). :P Επ...έλα έξω τώρα... :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Για το πόσο σε γουστάρω 10. Το τελευταίο έχει διπλή βαρύτητα. ;) Καλά που ήρθες εσύ και ο Μήτσος...είστε οι μόνοι σοβαροί εδώ μέσα! ;D ;) Αχαριστε... ;D Μόνο που αυτός είναι Parod(ία) Styliar(ι). :P Καλα να σου κανει... :D Εγω παλι θελω αλλο μπλιμπλικι.Στην αναγκη παιρνω και Μακη αν δεν το χει ο Πισης.. Εχω μελωδια φωνητικων και θελω να την πλαισιωνει με οργανα στα σωστα ακκορντα. Εεις τετοιο? :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Αχαριστε... ;D Sorry Bro...σε ξέχασα εσένα! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Εγω παλι θελω αλλο μπλιμπλικι.Στην αναγκη παιρνω και Μακη αν δεν το χει ο Πισης.. Εχω μελωδια φωνητικων και θελω να την πλαισιωνει με οργανα στα σωστα ακκορντα. Εεις τετοιο? :D Έχω εγώ. Μικροτσίπ στον εγκέφαλο. ;D ;D ;D Στείλε μελωδίες να σου δώσω πενήντα διαφορετικές εναρμονίσεις για κάθε μία. Με ότι όργανα, και σε όποιο στυλ θέλεις. Από απλούστατη-μία συγχορδία, μέχρι να χάνει η μάνα το παιδί. ;D ;D ;D ;D Ανέστη, μια χαρά είσαι, από τη ζήλεια τους τα λένε που βγάλαν μια ζωή στα ωδεία και κοκό μηδέν. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Έχω εγώ. Μικροτσίπ στον εγκέφαλο. ;D ;D ;D Στείλε μελωδίες να σου δώσω πενήντα διαφορετικές εναρμονίσεις για κάθε μία. Με ότι όργανα, και σε όποιο στυλ θέλεις. Από απλούστατη-μία συγχορδία, μέχρι να χάνει η μάνα το παιδί. ;D ;D ;D ;D Βρε βρεεε... Καλως ηρθες στη Μαραθωνιο Εναλλακτικη Σχολη φιλος! Απ την αλλη ξεγραφτηκες? Ξερεις..εκεινη που λεγανε οτι το φαλτσο ειναι μια ιδεα... ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Βρε βρεεε... Καλως ηρθες στη Μαραθωνιο Εναλλακτικη Σχολη φιλος! Απ την αλλη ξεγραφτηκες? Ξερεις..εκεινη που λεγανε οτι το φαλτσο ειναι μια ιδεα... ;D ;D ;D Φίλος είμαι φαν της Μ.Ε.Σ.* :D Η άλλη είναι για τους σπουδαγμένους. ;) Αυτό το σφάλτσο τι είναι? Αυτό με τις τρίσποντες? :P ??? ;D *Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Αυτό το σφάλτσο τι είναι? Αυτό με τις τρίσποντες? :P ??? ;D ;D ;D ;D Σφαλτσο αγορι μου.Πως λεμε Συριζα... :D Θα τα πουμε οταν δοθει αναλογο ασμα γιατι εδω ειναι σε διαδικασια εγγραφων τ αφεντικο... ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2012 Μαραθώνιε ,μόλις σήμερις κατάφερα και το άκουσα το άσμα ...........φίλε μου η φωνή σου είναι ανωτέρα του Μπάρι Γουάιτ και η κιθάρα σου του αισθαντηκού Γιάμεθ ;D Όσο για τα τζιτζίρια σου ο ΣΦ ,μπορεί να πάει να κουρέψει χόρτα ,με κόσσα ,καθότι υπό πτώχευση και δεν έχουμε καύσιμο δια χλοοκοπτικό ;D Καλά ο άνακτας Νέστωρ της Πύλου μπορεί να κάνει πυελοτριψίες εις τη Γαστούνη κι ας λέει για τα ξι φατζόρε που σου ξέφυγαν,ήτω ατοναλ εξάλλου και άποψη 8) . Τπτ ,είσαι ίνδαλμα και πρώτυπο μαζί . Θέλω αυτοκόλλητο ,όχι αυτόγραφο ,αφίσσα ,κάρτα κορνίζα ,αυτοκόλλητο σου λέω ;D ;D ;D όσο για τους γρατζουνιάριδες που εξακολουθούν να το παίρνουν επί όνου :D, το ξανασυζητάμε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2012 Μάνα έφυγες νωρίς ,πάνω που έμαθα να παίζω Μπάριος ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση