Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 ξερω πως δεν συναδουν με τις προτιμησεις πολλων συμφορουμιτων αλλα αυτα μου βγηκαν. σχολιαστε ελευθερα. ΞΕΡΕΙΣ_ΣΑΓΑΠΩ.mp3 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 ...και το αλλο... squier deluxe V bass martin hd28 strat plus '97 boss me 70 focusrite pro 24 dsp at 2035 rode ntk halion cubase 6 artist ΜΗ_ΠΟΝΑΣ_ΚΑΡΔΙΑ_ΜΟΥ.mp3 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Και τα δύο έχουν σοβαρές προοπτικές για εμπορική επιτυχία, ειδικά το πρώτο, χαλαρά. Θα σε συμβούλευα να τα στείλεις όπου μπορείς, αν σε ενδιαφέρει να βγάλεις κανά φράγκο δηλαδή. Το 'χεις άνετα το είδος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Κατα τη γνωμη μου το δευτερο ειναι πιο "πιασαρικο" για τους ακροατες του συγκεκριμενου ειδους. Συμφωνω απολυτα στο να τα στειλεις να τα ακουσουν, ποτε δεν ξερεις. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 στο να τα στειλεις να τα ακουσουν να τα ακουσουν ΠΟΙΟΙ? :P η ελληνικη δισκογραφια ως γνωστον (και ειδικα αυτου του τυπου) απλα πλεον ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ... κατα τα αλλα μια χαρα τα ασματα Σπυρο. φτιαξε κανα...τοπικο βιντεο κλιπ (βαλε και μαντολατα μεσα για σιγουρη επιτυχια.. ;D) και ανεβασε τα στο γιουτιουμπι...μεγαλες πιθανοτητες εχεις να ακουστουν ετσι σε ευρυ κοινο παρα αν τα βγαλεις σε....δισκο (λεμε τωρα... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 η ελληνικη δισκογραφια ως γνωστον (και ειδικα αυτου του τυπου) απλα πλεον ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ... Εγώ μάλλον θα διαφωνήσω, ειδικά για το συγκεκριμένο είδος. Προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αλλά έχει και το λαικό και το ποπ και το ψευτοροκ και φαίνονται πιασάρικα (για τους έχοντες τις ανάλογες "κεραίες" που κρίνω ότι μάλλον είναι πολλοί στην ημεδαπή). Εγώ (με τα λίγα που ξέρω) θα έλεγα ότι, αν υπάρχει Ελληνική δισκογραφία, υπάρχει για αυτά τα κομμάτια. Για homemade production, εξαιρετική δουλειά. Και ωραία φωνή βρε συ Σπύρο. Απλώς (και με το συμπάθιο δηλαδή), προσωπικά δεν θα τα άκουγα και δεύτερη φορά. :-\ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Βρε ακου με που σε λεω... Κατι ξερουμε και εμεις... ;D hint: για να υπαρχει δισκογραφια πρεπει να υπαρχουν και...ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ... & αυτες...ολο και...λιγοστευουν ... ;)...μη σε μπερδευει το γεγονος οτι...τα μαγαζια τους εχουν ακομα απο εξω τις ταμπελλες....η κατασταση στο χωρο ειναι απλα ΤΡΑΓΙΚΗ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Βρε ακου με που σε λεω... Κατι ξερουμε και εμεις... ;D hint: για να υπαρχει δισκογραφια πρεπει να υπαρχουν και...ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ... & αυτες...ολο και...λιγοστευουν ... ;)...μη σε μπερδευει το γεγονος οτι...τα μαγαζια τους εχουν ακομα απο εξω τις ταμπελλες....η κατασταση στο χωρο ειναι απλα ΤΡΑΓΙΚΗ Πάσο. Εχω μηδενική γνώση της παραλιακής. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 δεν ανηκουν στα ακουσματά μου αλλά η διαισθηση μου λέει να τα δώσεις σε καποιον ελληνα τραγουδιστη η group που αυτη την εποχη τα παει καλά. Νομιζω στεκονται άνετα. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Εχω μηδενική γνώση της παραλιακής. Για τα της εθνικής όμως; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση