gkou Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Το κομμάτι αυτό μου το πρότεινε πριν λίγο καιρό κάποιος Γάλλος ninjamer. Λέγεται "Taste you" , από Melissa Auf Der Maur. Κάποιος φίλος μουσικός, Έλληνας, έφτιαξε τη μουσική και την τελική μείξη κι εγώ έβαλα τα φωνητικά.Είχα μάλιστα τη ιδέα να "παντρέψω" την αγγλική με την γαλλική version. Καλή σας ακρόαση! :) Taste_you-gkou.mp3 https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Στην αρχή ο "γάμος" είχε κάποια προβληματάκια, αλλά στο τέλος ζήσαν ευτυχισμένοι ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Στην αρχή ο "γάμος" είχε κάποια προβληματάκια, αλλά στο τέλος ζήσαν ευτυχισμένοι ;) Συμφωνώ κι εγώ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Πολύ καλο Γεωργία :D λίγο την προφορά ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Στην αρχή ο "γάμος" είχε κάποια προβληματάκια, αλλά στο τέλος ζήσαν ευτυχισμένοι ;) Xαίρομαι για το happy end, σας ευχαριστώ πολύ hyperpanos και geodimitri για την ακρόαση! :) Γιάννη, την αγγλική προφορά ή την γαλλική να προσέξω, ή και τις δύο εκδοχές;; :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Νομίζω ότι είναι το κομμάτι που τα πήγες καλύτερα απ' όλα τα προηγούμενα. Έχεις τη πρασιναδίτσα σου στο 0.34-0.36 (taste you), τη μέτρια προφορά στ' αγγλικά και κάποιες καταλήξεις ελάχιστα εκτός χρόνου, αλλά συγχωρείσαι επειδή είσαι μαμά και γιορτάζεις αύριο. :) Επίσης μου άρεσε το level της φωνής και γενικά το mix. Έτσι μπράβο, θέλω ν' ακούω ωραία πράγματα από 'σένα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Nestora, σε ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια!!! Τελικά είναι επικίνδυνο πράγμα το πάντρεμα γλωσσών ,κάπου χάνεται η...μπάλα (εις βάρος των αγγλικών στην περίπτωσή μου ;)) Σε ό,τι αφορά το γούστο, να 'ναι καλά ο Γάλλος! :D Ο δε Έλληνας είναι πολύ αγαπημένος φίλος, δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν! ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Comfis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Γκου γκου, μπράβο μπράβο! Άρεσε! Ειδικά το γαλλικό το έχεις τόοοσο όμορφα! Ωραίο και το κόβερ γενικότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Εμενα μου αρεσε και λογω της χροιας (που λατρευω) ολα τα αλλα πανε περιπατο προσωπικα - δλδ αν το ακουγα live σιγουρα δεν θα εμενα ΚΑΘΟΛΟΥ στην προφορα παρα μονο στην ερμηνεια που αξιζει τα μεγιστα Μπραβο Γωγω :) :) Ο δε Έλληνας είναι πολύ αγαπημένος φίλος, δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν! ;) Ο Ριχαρδος να φανταστω ? :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Γεωργία έχεις υπέροχη χροιά, φοβερή εκφραστικότητα, αλλά κάκιστο αυτί. :D Αν θέλεις πραγματικά να βελτιωθείς δούλεψε πρώτα (και πολύ) το ear training, και νομίζω ότι δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου από το αποτέλεσμα. Όλα αυτά επειδή πιστεύω σε σένα. Το αποτέλεσμα μου άρεσε αλλά μην μείνεις σ' αυτό. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ! ΑΞΙΖΕΙ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση