fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Εγώ ακόμη περιμένω να με φωνάξουνε σε ξεπούλημα παλιών ενισχυτών, κιθαρών κλπ. Όλο τέτοιες ιστορίες διαβάζω εδώ μέσα και βλέπω στ' όνειρό μου ότι μπαίνω σε ξεχασμένη αποθήκη που είναι τίγκα στην φεντεροπαλιατσαρία. ;D Πού θα πάει... "Ζητώ να μου χαρίσουν παλιά κιθάρα, κατά προτίμηση Gibson ES-335 του 1957, και ενισχυτή Fender Blackface όσο πιο παλιό γίνεται. Προτιμούνται οργανοπαίχται πανηγυριών, που δεν τα χρειάζονται πια. JJ Σπύρος. Διατίθενται και μοντέλαι φίλαι ξαδέρφης μου. Ευχαριστώ." ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Οτι σου ειπαν και οι παραπανω προσθετωντας οτι "αν η κυρια ειναι απο πυργο μαλλον ξερω για τι πραγμα μιλαμε" ;) δεν τον ξερω τον ενισχυτη αλλα τα αυτια μου ειναι κεραιες σε κατι τετοια ;D Νομιζω η συγκεκριμενη "κυρια" εχει και αλλα πραγματα προς πωληση - και μαλιστα "καλα πραγματακια" - ψαξτο λιγο ακομα και οτι θες στειλε μου π.μ. να στα κουβαλησω επανω με μονο κοστος τον ενισχυτη ;D ;D ;D edit: Το καλο με εμας εδω κατω ειναι οτι παιζουν κατα καιρους ΠΟΛΥ τρελές ευκαιριες - αλλα ειναι να σου κατσει και να εχεις και λεφτα Φιλος μου πηρε απο γέρο (παλιο κιθαριστα ) 1 koda PA μαζι με 4 μονιτορ με τις βασεις τους 100 ευρω - και οταν πηγαμε να τα παρουμε τα ειχε μεσα στα κουτια τους και τα κουτια τους ηταν σφραγισμενα (ολοκαινουργια δλδ) αβυσσος η ψυχη της γριας και του γερου :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Οτι σου ειπαν και οι παραπανω προσθετωντας οτι "αν η κυρια ειναι απο πυργο μαλλον ξερω για τι πραγμα μιλαμε" ;) δεν τον ξερω τον ενισχυτη αλλα τα αυτια μου ειναι κεραιες σε κατι τετοια ;D Νομιζω η συγκεκριμενη "κυρια" εχει και αλλα πραγματα προς πωληση - και μαλιστα "καλα πραγματακια" - ψαξτο λιγο ακομα και οτι θες στειλε μου π.μ. να στα κουβαλησω επανω με μονο κοστος τον ενισχυτη ;D ;D ;D Χαχα... Στα πέριξ του Πύργου! Οπότε αν ξέρεις όσα λές παίζει να αξίζει ο ενισχυτής :P Πουλάει τα πάντα αν και έμαθα ότι τα καλά κομμάτια φύγανε για πλάκα... ο γώστός μου κάτω είναι ξάδερφός κολλητού μου απο εδώ οπότε το έμαθα χθές απο σπόντα... Και επειδή μας κόβω να παίρνουμε πολύ "παλιατζούρα" παίζει να κατέβουμε και διημεράκι στο χωριό του να κάνουμε και κανα μπάνιο... ;) Περιπτωσάρα η κυρία αλλα το μάθαμε αργά και μάλλον μας μέιναν ψίχουλα....αλλά αν είσαι κοντά και μπορείς να πάς με ενισχύτη δεν ξέρω αν θα φύγεις αλλα έμαθα δείνει κάτι ποδηλατάκια σένια για ένα εικοσάρικο... ;D Ήδη ειδοποίησα να μου τον κρατήσει και ο θεός βοηθός edit:Αυτό ( http://es.wikizic.org/1-019-019772-Farfisa-FK40.jpg ) πουλήθηκε ήδη για 30 ευρώ... δεν συμβαίνουν συχνά τέτοια πράματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Χαχα... Στα πέριξ του Πύργου! Οπότε αν ξέρεις όσα λές παίζει να αξίζει ο ενισχυτής :P Πουλάει τα πάντα αν και έμαθα ότι τα καλά κομμάτια φύγανε για πλάκα... ο γώστός μου κάτω είναι ξάδερφός κολλητού μου απο εδώ οπότε το έμαθα χθές απο σπόντα... Και επειδή μας κόβω να παίρνουμε πολύ "παλιατζούρα" παίζει να κατέβουμε και διημεράκι στο χωριό του να κάνουμε και κανα μπάνιο... ;) Περιπτωσάρα η κυρία αλλα το μάθαμε αργά και μάλλον μας μέιναν ψίχουλα....αλλά αν είσαι κοντά και μπορείς να πάς με ενισχύτη δεν ξέρω αν θα φύγεις αλλα έμαθα δείνει κάτι ποδηλατάκια σένια για ένα εικοσάρικο... ;D Ήδη ειδοποίησα να μου τον κρατήσει και ο θεός βοηθός χαχ ναι σωστος - αμα ειναι και κατεβεις στειλε π.μ. να παμε ολοι μαζι για μπανιο, να σε γυρισω , να σου δειξω τα αξιοθεατα ;) ;) ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
baseliner10 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Δες το ετσι - στην χειροτερη, αν αγορασεις τον ενισχυτη και δεν γινεται/αξιζει να επισκευαστει εχεις χασει ελαχιστα λεφτα και μπορεις να τον μετατρεψεις σε μια φτηνη καμπινουλα (φανταζομαι μιλαμε για combo). ή μπορεί να του περάσει μια σίτα μπροστά και να τον κάνει κλουβί για καναρίνια. Θα μπορεί και να λέει .. "έχω έναν peavey ... κελαηδάει!!". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 edit: Το καλο με εμας εδω κατω ειναι οτι παιζουν κατα καιρους ΠΟΛΥ τρελές ευκαιριες - αλλα ειναι να σου κατσει και να εχεις και λεφτα Μου το έλεγαν κατά καιρούς και εμένα μερικοί γνωστοί μου και για να σου πω την αλήθεια δεν τους "πολυπίστευα",αλλά σύμφωνα (και) με τα λεγόμενά σου,τελικά μπορεί και να ισχύει. (τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό...) Πολύ ενδιαφέρον... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Τον χάσαμε τον ενισχυτή πατριώτεεες.... :( Μας τον πρόλαβε άλλος για λίγες ώρες... Τουλάχιστον προλάβαμε drums και την κιθάρα... Ευχαριστώ για την βοήθεια.. την οποία θα ξαναχρειαστώ μάλλον, για να φέρω την κιθάρα στα ίσα της... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Άντε μεγιές!!! ;D Δεν πειράζει για τον ενισχυτή... Για ανέβασε καμιά φωτό της κιθάρας να τη δούμε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ!!! Όταν την δώ και εγώ θα ανεβάσω... μέχρι στιγμής πήρα γουρούνι στο σακί αλλα για 20ευρώ και καθόλου να μην παίζει την κρεμάω στον τοίχο για κάδρο... ;D Το μόνο που ξέρω είναι οτι έχει λίγο σκουριασμένα μεταλλικά μέρη αλλα απο ξύλα δεν φαίνεται να εχει σπασίματα, χτυπήματα, σκασίματα και άλλα -ίματα. Λογικά την Πέμπτη ή την άλλη Τρίτη θα την έχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Όταν την δώ και εγώ θα ανεβάσω... μέχρι στιγμής πήρα γουρούνι στο σακί αλλα για 20ευρώ και καθόλου να μην παίζει την κρεμάω στον τοίχο για κάδρο... ;D Σωστός!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση