isidor Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2006 ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΚΔΩΣΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ WARNER BROSS STUDIOS ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΨΩΓΟ. ΟΤΙ ΑΠΩΨΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΠΟΙΑ FEATURES ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ WRITE THEM DOWN. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ CD SINGLE ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ TO REASON ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ. ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. MAKE YOUR WORK TO BE ACCEPTED BY WHOLE THA WORLD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2006 καλησπερα φιλε μου...Δουλευω κι εγω το reason 2-3 χρονακια τωρα.Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι περισσοτερο καλο για electro καταστασεις,και μ ενα midi clavie θα δεις την υγεια σου..Αν και τα q base kai nuendo ειναι καπως καλυτερα(εχουν κομπρεσσορες και καποια equalizer απο μονα τους,χωρις να χρειαζεται να τα βαζεις εσυ και δουλευουν περισσοτερο με plug-ins) εγω απ τη μερια μου θελω να ρωτησω ολους τους θορυβακηδες(!)για καποιο τεχνικο πρβλ... Λοιπον,το πι-σι μου ειχε κολλησει καποιου ειδους spyware-ιο,και οτι αρχεια(.rsn)που ειχα για ενα demo που ετοιμαζω,τα εγραψα σε ενα επανεγγραψιμο cd. Μετα το format που εκανα, εγκατεστησα το reason σε ISO με τα d.tools,και εδω ερχεται το γλυκο να δεσει...Περναω τα κομματια απο το δισκακι μου,και μου πεταει ενα error: file system error.the operation could not be completed because of a file system error.Ειτε τα κανω open απο το cd,ειτε τα εγκαταστησω...το ωραιο ειναι οτι καποια παλιοτερα κομματια τα ανοιγει κανονικα,και το προγραμμα δεν εχει πρβλ σε νεες παραγωγες,τρεχει μια χαρα. Τι μπορει να φταιει,ρε παιδια?το cd?το pc?... δουλεια 3 χρονων παει χαμενη?...θα τρελλαθω τελειως... Παρακαλω βοηθηστε οποιος ξερει κατι... thanx εκ των προτερων feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
isidor Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Φιλε μου εδω εχω καποιες πρωτασεις δεν ξερω αν θα σου λυσουν τα χερια ομως. Καταρχην παρε ολα τα αρχεια απο το cd και βαλε τα στο pc σου. Μετα δοκιμασε να τα ανοιξεις ενα ενα ξεχωριστα. Μπορει με την εγγραφη που εκανες καπιο αρχειο να καταστραφηκε. Τωρα εαν τον εκανες format comple απο την αρχη ολο το system κανε απεγκατασταση το REASON και ξαναβαλτο. Εαν δεν το εκανες ολοκληρο φορματ και το εκανες κατι σαν update τοτε κανε μια επαναφορα συστηματος και καθαρισες. Το κακο ειναι που δεν ζητησες βοηθεια η δεν εψαξες για καπιο προγραμα να βγελεις to spyware. Υπαρχουν πολυ καλα προγραμματα και ενα απο τα πολυ δυνατα ειναι το Zone Labs Securitysuite. Τελος κανε και μια ερωτηση στην PROPELLERHEADS και ανεφερε ακριβως τι κανει το πισι σου. Μπορεις να ξαναγραψεις ακριβως ολη την διαδικασια απο τη στιγμη που βαζεις το CD και μετα.... ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2006 τα προγραμματα προστασιας κολλουσαν στη διαρκρια του scan...επαιξα με 3-4 απο τα freeware που κυκλοφορουν στο ιντερνετ.καμια τυχη.ακομα και το mcAfee που χρησ/σα original,στη μεση του σκαν ετρωγε πατατες τηγανιτες... ενα ενα τα περασα,επανεγκατεστησα το προγραμμα(κλασικες κινησεις)αλλα παλι τιποτα...το συστημα μου ειχε 2 particion και δι εγραψα το ενα-ακυρωνοντας ετσι τον εναν σκληρο στην ουσια...τωρα αυτος δεν παιζει καν.ισως να φταει αυτο?...'ΙΔΩΜΕΝ... ps:οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει ρε παιδια... :( feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2006 Τα Windows δεν σου κολλάνε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση